Monica Gabor, controlată de Mr. Pink? Nu i-ar da voie să mai vină în România nici măcar în vizită

Imediat după ce s-a destrămat relația cu Irinel Columbeanu, Monica a început o frumoasă poveste de iubire cu Mr. Pink, milionarul din America. Apropiații tinerei spun, însă că aceasta ar avea o relație restrictivă cu soțul ei, fiind monitorizată în permanență. Așadar, șansele sunt mici ca Monica să ajungă cu Irinuca în vizită, la azil, la Irinel Columbeanu, cu toate că fostul afacerit a declarat că el le așteaptă.

Monica Gabor este căsătorită cu Mr. Pink Foto: Facebook
Monica Gabor este căsătorită cu Mr. Pink Foto: Facebook

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în secret

În toamna anului trecut, Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit oficial, însă au vrut să țină totul doar pentru ei. Numai că fosta soție a lui Irinel Columbeanu a publicat pe contul personal de socializare o imagine cu Mr.Pink unde era scris ”soțul meu iubit”, lucru care a confirmat astfel toate zvonurile: Mr Pink și Monica Gabor deveniseră, într-adevăr, soț și soție.

Relație restrictivă între Monica si Mr. Pink

Fiecare acțiune a Monicăi ar fi atent monitorizată de Mr. Pink. Cei doi au o relație extrem de restrictivă, potrivit spuselor unor apropiați ai acestora, scrie cancan.ro.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații tinerei, pentru Playtech.ro.

Monica și Mr. Pink au fost despărțiți o perioadă

În vara anului 2021, Monica și Mr. Pink s-ar fi separat pentru o perioadă. Presa scria că iubitul ei o controla și ea era mereu obligată să i se supună.  

„Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge", spuneau apropiații tinerei pe atunci. 

Mai mult, se pare că iubitul ei îi sugerase să nu-și mai facă unghiile decât cu lac incolor, să nu se mai bronzeze și să se întrețină acasă, cu creme comandate de pe net, să evite să meargă la salon. Mai mult, se pare că ea nu avea voie nici să apară la TV sau să posteze în social media fără acordul lui, lucru care se întâmpla foarte rar.

Cum s-au împăcat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink

În perioada în care cei doi ar fi fost separați, iar ea era în vacanțe în Dubai și Grecia alături de sora ei, bărbatul ar fi monitorizat-o. După ce fosta soție a lui Irinel Columbeanu ar fi trecut testul fidelității, Mr. Pink ar fi recucerit-o imediat după ce ea s-ar întors în Statele Unite ale Americii.

După ce s-ar fi întors în vila din Malibu, Monica Gabor ar fi primit cheile unui automobil de lux, chiar din prima zi. Datorită lui Mr. Pink, ea ar conduce am o limuzină nou-nouță, cu o valoare estimată la 200.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net