Cea mai arzătoare dorință a lui Irinel Columbeanu, după ce s-a mutat la azil: „M-a distrus!”

Fostul afacerist a luat decizia în urmă cu mai mult de două săptămâni de a se muta într-un azil. A considerat de cuviință că această alegere îi este benefică atât lui, cât și Irinei, fiica sa, dar și Monicăi. Nu o consideră un eșec, dimpotrivă, o altă lecție primită din partea vieții. Mai mult decât atât, nu renunță la visurile sale: să scrie o carte și să realizeze un proiect de la hotelul din Predeal. 

Cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu / foto: Colaj Click!
Cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu / foto: Colaj Click!

Viața lui Irinel Columbeanu (66 de ani) a fost una destul de zbuciumată, cu suișuri și coborâșuri. În ciuda acestor lucruri, întotdeauna a găsit puterea de a merge mai departe. Chiar dacă a ajuns într-un azil de bătrâni, nu este lăsat de unul singur, căci prietenii îi fac donații pentru a-și putea plăti șederea acolo. 

Irinel Columbeanu, despre planurile sale de viitor 

Fostul soț al Monicăi Gabor nu se dă bătut, în ciuda faptului că problemele de sănătate l-au adus în azilul de bătrâni. Recent, Irinel Columbeanu a vorbit despre planurile pe care vrea să le pună în aplicare: 

„Pe câteva vi le-am dezvăluit: să continui să scriu o carte. Am exersat și memoria și concentrarea cu această ocazie. Am grijă să scriu corect gramatical și în mesaje. Visul meu e să revitalizez proiectul pe care l-am avut cu cimentul de la hotelul din Predeal. Nu a fost să fie, m-a distrus financiar, din păcate.”, a spus Irinel Columbeanu, în emisiunea Exclusive VIP. 

Irinel Columbeanu: „Cred că așa a vrut Dumnezeu”

În ciuda faptului că și-a cheltuit averea, nu regretă acest lucru, ci conștientizează doar faptul că ar fi trebuit să fie mult mai atent pe ce anume aruncă banii.

„Ar fi trebuit să mă abțin de la multe cheltuieli făcute, dar nu îmi pare rău”. De asemenea, Irinel Columbeanu așteaptă cu nerăbdare să primească prima pensie, în valoare de 2.000 de lei, bani prea puțini pentru cheltuielile pe care le are, spune el: 

„Nu mi-a trecut prin gând niciodată că voi ajunge într-un centru pentru seniori, dar eu nu consider că e vreo decădere sau vreo problemă, ci cred că așa a vrut Dumnezeu. Nu doar cu asta, cu toate care mi s-au întâmplat. Până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine și pentru Irina și pentru Monica”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net