Irinel Columbeanu, despre cearta Monicăi Gabor cu Oana Zăvoranu: „Nici ce i-a zis ț****ca aia nu era ușor de înghițit”

Ultima actualizare:

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a numărat și ea printre vedetele din România care au fost umilite de-a dreptul de către Oana Zăvoranu, femeia care nu ezită să-și expună vehement punctul de vedere și care, în trecut, își lăsa să se dezlănțuie firea vulcanică. Irinel a vorbit despre episodul în care Monica a fost dată afară din emisiunea Oanei. 

image

Irinel Columbeanu a format o frumoasă căsnicie cu Monica Gabor, femeia care i-a dăruit o fetiță. Drumurile lor au luat-o pe alte căi, însă păstrează legătura de dragul Irinei. Oamenii încă nu au uitat că au format un cuplu și nici fostul afacerist nu ezită să răspundă întrebărilor primite. 

Irinel Columbeanu: „Mi s-a părut că a exagerat”

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Monica Gabor a fost unul dintre cele mai urmărite momente din televiziune. Oamenii priveau cum fosta soție a lui Irinel Columbeanu intrase într-o adevărată „luptă” cu Querida, care a dat-o afară din emisiune în fața milioanelor de telespectatori. La acea vremea, Irinel, aflat în sufrageria fostei vile luxoase din Izvornai, urmărea la TV episodul neplăcut prin care trecerea fosta parteneră de viață. 

Recent, fostul milionar de la Izvorani a mărturisit, în podcastul lui Nasrin Ameri, cum a perceput el întreaga situație: Monica a exagerat, însă nici ceea ce a avut de suportat din partea Oanei nu a fost ușor de digerat. 

Nasrin: Țineți minte acea emisiune în care a fost la Oana Zăvoranu? 

Irinel: Da. Când s-au certat ele două? 

Nasrin: Când practic cred că a fost dată afară, chiar din timpul emisiunii. Cum ați reacționat? Ce-a fost în sufletul dumneavoastră? Unde vă aflați? 

Irinel: Mă aflam în sufrageria de la Izvorani, uitându-mă la televizor. Mi s-a părut ceva destul de oribil, nu știu. 

Nasrin: Bine, a fost cumva o glumă, nu? Parcă știu că un coleg de-al Oanei a venit, a luat-o în brațe...

Da, a luat-o în brațe pe Monica, și s-a simțit jignită, din poziția ei de femeie măritată. 

Mi s-a părut că a exagerat un pic Monica, sincer să fiu, dar nici ce i-a zis țiganca aia nu a fost ușor de înghițit”, a explicat Irinel Columbeanu, invitat acum ceva timp în podcastul Ameritat cu Nasrin. 

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net