Detaliul sfâșietor din vila de lux a lui Irinel Columbeanu, făcută scrum. Ce fotografie rară s-a găsit după incendiu

Anul 2020 venea cu un nou necaz pentru fostul afacerist de la Izvorani, Irinel Columbeanu. Vila de lux în care și-a conturat cele mai frumoase amintiri a ajuns scrum, după ce a fost dezastată de un incendiu care a distrus aproape tot, mai puțin un detaliu extrem de important: o fotografie de suflet, cu fiica lui, Irina. 

image png

Irinel Columbeanu, deși a ajuns într-un punct al vieții greu de imaginat, nu uită că viața l-a înzestrat cu cel mai mare dar: Irina, fetița lui din fosta căsnicie cu Monica Gabor. Iubirea știm că are puterea de a vindeca orice, astfel că oricât de greu i-ar fi lui Irinel Columbeanu, știe că are o fată pe care o iubește ca pe ochii din cap. 

Fotografia lui Irinel cu Irina, rămasă intactă după incendiu 

Recent, doi tineri care activează pe platforma TikTok au vizitat fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu, de care s-a ales praful. 

„Mamă, frate, ce paragină! N-ai cum! Geamul spart, fii atent. Ce piscină șmecheră, cât de mișto era.”, se aude pe filmarea devenită virală pe TikTok.

În urma incendiului de acum trei ani, din locuință nu a mai rămas decât o amintire sumbră. Aproape totul a ars, în afară de o fotografie pe care fostul milionar o păstra, cu el și cu Irina. Ea a rămas intactă, fără a fi distrusă în vreun fel.

Fotografia care a rămas intactă după incendiu / foto: Social media
Fotografia care a rămas intactă după incendiu / foto: Social media

Irinel Columbeanu: „Simt un mare regret”

Viața lui Irinel Columbeanu a fost plină de suișuri și coborâșuri. A ajuns de la a fi unul dintre cei mai bogați oameni ai României, să piardă toată averea. Mariajul pe care l-a întemeiat cu Monica Gabor a ajuns doar o amintire acum, mai ales că viața lui nu este una prea strălucită. Problemele financiare și de sănătate l-au adus la azilul care-i este acum noua casă.

În urmă cu doar câteva luni de zile, în timpul unui interviu oferit în timpul unei plimbări cu barca pe Lacul Snagov, Irinel Columbeanu privea cu regret către vila din Izvorani în care a petrecut cele mai intense momente din viața lui. 

„I se vede acoperișul, acolo cu acoperișul prăbușit, cu bețele acelea care ies din el. Simt un mare regret, comparat cu unde stau acum comparația este groaznică.

Acolo sus era camera mea, unde stăteam cu Oana.(…) Eram vecin cu jandarmii. Aici este pontonul unde m-am însurat ca să zic așa, unde am făcut nunta, vasul a acostat aici. A început să se clatine. Era să fie o mare nenorocire aici. Barca am vândut-o. Vecinii erau super ok. Erau și jandarmii, era și fiica domnului Băsescu”, a povestit Irinel Columbeanu, la „Fiță cu Adiță”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
image
actualitate.net
image
actualitate.net