Irinel Columbeanu, de nerecunoscut! A rămas cu sechele după AVC și nu mai vede cu un ochi: „Viciul meu au fost femeile”

Ultima actualizare:

La 66 de ani, Irinel Columbeanu a rămas doar umbra palidă a milionarului de la Izvorani, care învârtea femeile pe degete! Columbeanu a suferit un AVC, în feburarie 2022, în urma căruia a rămas cu sechele. Omul de afaceri a oferit un interviu emoționant despre mărire și decădere, pentru emisiunea on-line „Fiță cu Adiță”.

Fostul milionar de la Izvorani a ținut, pentru multă vreme, prima pagină a tabloidelor. A fost unul dintre cei mai bogați români, cu o avere impresionantă, și cu o viață demnă de film.

În prezent, din Irinel Columbeanu (66 de ani) a mai rămas doar umbra milionarului de la Izorani, căruia i-au plăcut femeile mai mult ca orice. Relația lui cu Monica Gabor a fost, de departe, una dintre cele mai mediatizate povești de iubire din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță, pe Irina, care este stabilită acum împreună cu mama ei în SUA.

„Nunta a fost foarte frumoasă, păcat că nu au rămas împreună, ar fi fost bine și frumos să își crească fetița împreună! Despărțirea a fost foarte urâtă! Monica era un copil, nu a meritat tot circul făcut la porțile palatului din Izvorani! Acum au dat la pace, dar prea târziu! Îmbătrânim, devenim neputincioși, multe boli etc.. Regretele sunt tardive! Multă sănătate tuturor!”, a declarat Columbeanu, invitat recent la „Fiță cu Adiță”.

Irinel Columbeanu, de nerecunoscut după ce a suferit un AVC! Nu poate duce paharul la gură și are dificultăți de vorbire !

După lansarea trilogiei sale, anul trecut, în februarie, Irinel Columbeanu a suferit un AVC și a ajuns la Urgențe. Omul de afaceri a fost operat, apoi a urmat o lungă și anevoioasă perioadă de recuperare.

Din nefericire, a rămas cu sechele în urma accidentului vascular, vizibile, de altfel, pe parcursul interviului. Afaceristul are dificultăți de vorbire, nu-și poate ține ochiul drept complet deschis și își duce cu greu paharul la gură.

Unul dintre cele mai mari regrete ale lui Columbeanu este legat de decizia de a candida în 2011 la Primăria Capitalei, împotriva lui Sorin Oprescu.

Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la bancă de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Așa arată azi palatul lui Columbeanu de la Izvoranu Sursa: Youtube
Așa arată azi palatul lui Columbeanu de la Izvoranu Sursa: Youtube

Ce s-a ales de palatul de 4 de milioane de euro de la Snagov? S-a făcut scrum!

Viața lui Irinel Columbeanu a fost ca un carusel. A ajuns de la mărire, la decădere! De la o avere impresionantă și un palat imens la Izvorani, fostul milionar a ajuns să aibă mari probleme financiare și să locuiască într-un apartament modest, din Colentina.

Din vila de malul lacului Snagov a mai rămas doar o ruină, după incendiul izbunit în octombrie 2020. Acum, când trece cu barca pe lângă ea, Columbeanu este cuprins de tristețe și regrete târzii.

I se vede acoperișul, acolo cu acoperișul prăbușit, cu bețele acelea care ies din el. Simt un mare regret, comparat cu unde stau acum, comparația este groaznică.

Acolo sus era camera mea, unde stăteam cu Oana.(...) Eram vecin cu jandarmii. Aici este pontonul unde m-am însurat ca să zic așa, unde am făcut nunta, vasul a acostat aici. A început să se clatine.

Era să fie o mare nenorocire aici. Barca am vândut-o. Vecinii erau super ok. Erau și jandarmii, era și fiica domnului Băsescu”, a mai povestit afaceristul.

Despre vicii, omul de afaceri a mărturisit că are două.

Țigările și femeile (...) Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher (...) Mi se urcase la cap. Inteligența pe care credeam eu că o am a fost anihilată de acest lucru. Am fost prea credul. Am crezut și în oameni, și în femei!, a mai spus Irinel Columbeanu, în emisiunea lui Adiță Voicu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net