Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut! Lipsa banilor l-a transformat complet

S-a dus perioada de glorie a lui Irinel Columbeanu (66 de ani)! Prietenii mulți care roiau în jurul său, dar și domnișoarele frumoase cu picioare lungi care se băteau pentru inima fostului milionar, au dispărut. După ce a ajuns la sapă de lemn, simpaticul Iri a rămas singur – singurel.

Irinel Columbeanu era cotat unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Averea sa era estimată, în 2006 undeva la 60 de milioane de euro, în 2007, la 150 de milioane de euro, în 2008, la 40 de milioane de euro și 7 milioane de euro în 2009. De asemenea, în perioada sa de glorie, fostul mare afacerist conducea cel mai nou model de Rolls Ryce Phantonm EWB în valoare de de 600.000 de euro, precum și un Bentley de 220.000 de euro.

Însă, acum lucrurile s-au schimbat la 180 de grade pentru Irinel Columbeanu! Asta pentru că, acum, Iri o duce foarte greu din punct de vedere financiar...locuiește cu chirie, iar autoturismul pe care îl conduce nu depășește suma de 2.000 – 3.000 de euro.

Imagine tristă

De asemenea, anii au trecut vizibil, în ultima perioadă, peste chipul lui Irinel Columbeanu! Asta putem observa din imaginile pe care fostul milionar de la Izvorani le-a postat, recent, pe contul său de Facebook. Din fotografii concluzionăm că Irinel a fost și s-a întâlnit cu doi prieteni.

Ținuta pe care a ales să o poarte Iri, într-o zi toridă de vară, a fost una simplă, care îi oferea o lejeritate aparte, însă hainele nu erau atât de scumpe pe cum era el obișnuit în vremurile sale de glorie. De asemenea, nici mâncarea nu era de cinci stele, așa cum era el obișnuit.

Click! spune

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor! Cei doi au avut o nuntă ca în povești în 2006! După cinci ani de mariaj, mai exact în 2011, Iri și Moni au ales să divorțeze cu tam-tam. Separarea lor a ținut mult timp prima pagină a ziarelor vremii, mai ales că nu ajungeau la o înțelegere privind custodia fetiței lor, Irina. După separarea lor, Monica a ales ca în 2018 să părăsească România, găsindu-și fericirea, între timp, în brațele lui Mr. Pink, un milionar de origine asiatică. În prezent, cei doi foști soți sunt în relații bune, pentru că îi leagă rodul iubirii lor, fiica lor superbă, Irina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net