Irinel Columbeanu și Irinuca, revedere după 5 ani! Ce părere a avut fostul afacerist despre fiica lui

După cinci ani de zile în care nu și-a mai văzut fiica, Irinel Columbeanu a decis să dea o fugă până în America, pentru a-și mai alina dorul de Irinuca. De-a dreptul emoționat de momentul revederii, fostul afacerist a făcut o serie de declarații. 

Irina și Irinel Columbeanu, revedere după cinci ani / foto: Arhivă Click!
Irina și Irinel Columbeanu, revedere după cinci ani / foto: Arhivă Click!

Irinel Columbeanu a rămas plăcut surprins să descopere faptul că Irina, fiica pe care o are în urma mariajului cu Monica Gabor a crescut și a devenit o adevărată domnișoară

Irinel Columbeanu, emoționat de momentul întâlnirii cu Irina 

În anul 2015, Irina Columbeanu a părăsit meleagurile natale pentru a începe un nou capitol al vieții sale în America, alături de mama sa și iubitul acesteia, Mr. Pink. Adolescenta în vârstă de doar 16 ani nu-și mai văzuse tatăl de cinci ani de zile, până acum câteva zile, când Irinel Columbeanu a mers în America special pentru acest moment. 

„A avut loc în holul hotelului unde locuiesc (n. r. întâlnirea dintre Irinel și fiica sa). Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt cinci ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie.”, a povestit Irinel Columbeanu pentru Antena Stars.

Irina Columbeanu, o șoferiță desăvârșită!

Irinel Columbeanu a rămas uimit de evoluția fiicei sale / foto: Instagram
Irinel Columbeanu a rămas uimit de evoluția fiicei sale / foto: Instagram

În urmă cu puțin timp, fiica lui Irinel și a Monicăi a împlinit vârsta de 16 ani, vârstă optimă pentru a putea obține permisul de conducere în America. L-a scos la câteva ture pe tatăl său, care a rămas surprins să observe cât de bine conduce, oferindu-i, în același timp, câteva sfaturi esențiale. 

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine.(…) Să creadă în ceea ce ea presimte, ca să zic așa, în legătură cu opțiunile mari din viață și să le asculte întotdeauna.”, a continuat Irinel Columbeanu, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net