Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre averea sa. Care a fost, de fapt, decizia care i-a golit conturile și l-a ruinat

Cu siguranță că fiecare dintre noi ne amintim de numele lui Irinel Columbeanu. Unul dintre cei mai bogați români, afaceristul de la Izvorani are astăzi o viață de nerecunosctu! El trăiește într-un apartament închiriat, însă rămâne la fel de deschis și onest față de publicul din țara noastră, vorbind fără teamă despre deciziile care l-au costat averea.

Irinel Columbeanu a vorbit despre problemele sale din afaceri
Irinel Columbeanu a vorbit despre problemele sale din afaceri

Probabil că atunci când auzim numele lui Irinel Columbeanu, majoritatea dintre noi ne dăm imediat seama despre cine este vorba. Însă, poate că după ce ne amintim despre acesta, ne punem și întrebarea, ce mai face afaceristul român în zilele de astăzi, după ce, cândva, avea o avere atât de fabuloasă? Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, Irinel Columbeanu are astăzi un trai modest, poate spre surprinderea multora dintre noi.

Iar când spunem trai modest, chiar la asta ne și referim. Fostul afacerist trăiește astăzi într-un apartament închiriat, iar tilturile din presă care vorbeau despre averea fabuloasă pe care o avea cândva la dispoziție sunt, de mult timp, doar o chestiune a trecutului.

Însă, Irinel Columbeanu nu s-a lăsat înfrânt de acest lucru, el rămânând mereu o persoană optimistă și deschisă față de public. Ba mai mult, recent, el a oferit și un interviu pentru cei de la Fanatik, vorbind despre mai multe subiecte din viața sa. Printre care, desigur, s-a numărat și pierderea averii.

Irinel Columbeanu, despre lucrurile care au dus la pierderea averii sale

Nu a fost vreodată o ocazie în care Irinel Columbeanu să ezite să vorbească sincer despre factorii care au dus la pierderea averii sale. Potrivit acestuia, o parte însemnată de vină o poartă fabrica de la Târgu Cărbunești, despre care spune că a fost precum încercarea de a „împinge un tren de unul singur”. Irinel Columbeanu a declarat că nu ar mai deschide această fabrică, dacă s-ar putea întoarce în timp, deoarece lipsa de fonduri a dus, în timp, la pierderea întregii sale averi.

Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren.

Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală.

A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns”, a precizat acesta, conform sursei citate.

Ba mai mult decât atât, el a mai declarat că încercarea de a candida la Primăria Capitalei nu a fost deloc una cu efecte pozitive. El spune că a avut mult de suferit de pe urma acestei tentative de a intra în politică, inclusiv pe plan financiar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drum expres foto gds jpg
image
image
image
image
image
image
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
image
actualitate.net
image
actualitate.net