Irinel Columbeanu nu poate să o uite pe Oana, iubita tinerică: „Îi trimit mesaje!”

#Exclusiv Click!

S-au dus vremurile în care Irinel Columbeanu (65 de ani) se iubea cu domnițe una și una! Problema banilor se pare că i-a afecta și viața sentimentală. Contactat de Click!, fostul milionar de la Izvorani, ne-a mărturisit că, încă mai suspină după momentele de afecțiune pe care le avea din partea Oanei Cojocaru, fosta sa iubită, o domnișoară cu 40 de ani mai tânără decât el.

Irinel Columbeanu s-a iubit numai cu femei frumoase! Romanița Iovan, Ana Lesko, Monica Gabor, dar și Oana Cojocaru, o tânără de profesie manechin, pe care nu o poate uita nici până în ziua de astăzi.

S-au dus acele vremuri bune în care fostul milionar de la Izvorani „se scălda” în bani și lux și avea la picioare doar femei tinere și frumoase. Rămas falit, ajuns să stea într-o chirie din București, și să conducă o mașină de 2.000 de euro, succesul la femei a scăzut instant.

Contactat de Click!, celebrul Irinel Columbeanu ne-a dezvăluit că are momente în care se gândește la fosta lui parteneră de viață, Oana Cojocaru, cea cu care a petrecut clipe de neuitat timp de trei ani, dar de care s-a despărțit în 2021.

„Momentan, sunt singur în continuare, dar nu îmi pierd speranța că voi găsi pe cineva. Nu s-a terminat lumea de fete frumoase. Mai sunt! Cu Oana, fosta iubită, de care m-am despărțit în 2020, cred, cam așa, am mai vorbit cu ea, prin mesaje, nimic mai mult. Oana mi-a rămas la inimă și acum. Bineînțeles că eu o caut, îi trimit eu mesaje ei, nu ea mie, pentru că eu sunt un gentleman. Așa trebuie să facă un bărbat galant”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!

Irinel Columbeanu, departe de fiica sa

De asemenea, fostul milionar de la Izvorani, ne-a mai mărturisit că cel mai probabil nu o să își vadă vara aceasta fiica, pe Irinuca, copil pe care îl are din mariajul eșuat cu Monica Gabor.

„În rest, sunt bine, sunt sănătos. Nu mă plâng de nimic. De 1 mai nu am făcut nimic special. La vară nu știu unde o să merg în vacanță, chiar dacă mai este puțin și vine sezonul călduros. Sigur nu o să merg în America și din ce știu eu nici Irinuca, fiica mea nu o să vină, în vară, în România. Vom vedea ce și cum”, a conchis, pentru Click!, Irinel Columbeanu.

Click! spune

Monica și Irinel Columbeanu au avut în 2006 o nuntă ca în povești! După cinci ani de mariaj, mai exact în 2011, cei doi au ales să divorțeze cu tam-tam. Separarea lor a ținut mult timp prima pagină a ziarelor vremii, mai ales că nu ajungeau la o înțelegere privind custodia fetiței lor, Irina. După separarea lor, Monica a ales ca în 2018 să părăsească România, găsindu-și fericirea, între timp, în brațele lui Mr. Pink, un milionar de origine asiatică. În prezent, cei doi foști soți sunt în relații bune, pentru că îi leagă rodul iubirii lor, fiica lor superbă, Irina.

image
image
image
image
image
image
angelina jolie gettyimages jpg
Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni
Natalia Mateut e prezentatoare la Antena Stars
Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla
banner traistariu eurovision png
Cristian Țânțăreanu ar putea să-l ajute pe Columbeanu Sursa: Facebook
banner gabriela cristea png
banner ioana nastase png