Irinel Columbeanu, părăsit de toată lumea! „Nici ea nu-mi mai răspunde la mesaje”

#Exclusiv Click!

Au apus vremurile bune pentru Irinel Columbeanu (65 de ani) în care se lăfăia în lux și avea la brațul său câte două – trei domnișoare tinerele și frumușele! Fostul milionar de la Izvorani a declarat, pentru Click!, că nici Monica Gabor, fosta lui soție, nu îi mai răspunde la mesaje și se pregătește să petreacă Paștele singur-singurel.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci în urmă cu câțiva ani. Fostul milionar a iubit toată viața vacanțele scumpe, să fie înconjurat de oameni de calitate, dar și femeile tinerele cu picioare lungi, de prin revistele glamour. Printre divele care au trecut prin patul său a fost Romanița Iovan, Anna Lesko, Monica Gabor, dar și Oana, o tânără manechină din Bacău de care s-a și despărțit fără a oferi, în spațiul public, prea multe detalii despre separare.

După ce a pierdut toată averea pe care o avea, a ajuns să stea în chirie, într-o locuință modestă din cartierul Colentina, și să meargă pe jos sau cu autoturismul second hand pe care și l-a achiziționat cu 2.000 de euro. Odată cu conturile “grase” din bancă s-au dus și prietenii, și femeile frumoase! Acum e singur-singurel și nu-și face planuri speciale pentru Paștele ce se apropie.

„Cel mai probabil, de Paște, o să stau acasă, nu mă duc nicăieri, nu mă duc la Monica. O să vedem. Eu sunt o persoană care acționează sub imperiul momentului. Am vorbit cu fiica mea, Irinuca, recent. M-a sunat acum vreo două nopți și am vorbit despre ale noastre. Am o relație ok cu ea. Monicăi i-am mai trimis mesaje scrise, în ultima perioadă, dar nu mi-a răspuns. Nici nu necesita un răspuns la ce îi scriam eu. Cu ea nu am mai vorbit deloc în ultimele luni, nici nu m-a invitat de Paște, la ea, în America. Nu, nu!”, a declarat pentru Click!, Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, frământări lăuntrice?

Fostul milionar de la Izvorani se pare că este destul de dezamăgit de palma dură pe care a primit-o de la viață. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, fostul afacerist ne declara că speră să răsară și pe strada lui soarele cu o domniță tânără, acum Irinel Columbeanu spune cu totul altceva:

„Cu banii sunt ok. Nici prea – prea, nici foarte – foarte bine. Mă descurc. Momentan nu am o iubită, nici nu am nevoie de cineva lângă mine. Nu m-am săturat de femei, dar stau mai bine singur, eu cu gândurile mele”.

Click! spune

Irinel Columbeanu era, în trecut, unul dintre cei mai bogați oameni din România! Averea lui era estimate în 2006 la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane euro, în 2008 scăzuse la 40 de milioane, iar în 2009 mai rămăsese doar cu 7 milioane de euro. De asemenea, în perioada sa de glorie, afaceristul conducea un autoturism de 220.000 de euro - singurul exemplar de Bentley în doua culori din lume.

image

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net