Irinel Columbeanu, devastat de durere! Fostul milionar trece prin clipe grele: „Nu am habar când...”

Irinel Columbeau îi duce dorul fiicei sale care locuiește peste ocean alături de Monica Gabor și speră să o vadă de ziua sa de naștere!

Irinel Columbeanu, devastat de durere! E cu gândul la fiica sa
Irinel Columbeanu, devastat de durere!

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de mai bine de patru ani și recunoaște că cel mai frumos cadou de ziua sa de naștere care va fi la sfârșitul lunii, ar fi o vizită din partea Irinei, conform CANCAN.ro.

După divorțul de Monica, printr-o decizie judecătorească, Irinel a obținut domiciliul fiicei sale alături de el. Pe atunci locuiau la Izvorani, iar în tot timpul în care cea mică i-a fost alături Irinel a reușit să-i ofere o educație de cea mai bună calitate.

Irina a urmat cursurile unei școli private din Capitală și a reușit să învețe de la o vârstă fragedă engleza și franceza. Totuși, după vacanța din 2018 petrecută alături de mama sa în Statele Unite ale Americii, Irinel a decis să accepte dorința Monicăi ca cea mică să locuiască alături de ea, unde putea să-i ofere cu totul alte șanse față de România. 

Cum ziua sa de naștere se apropie cu pași repezi, Irinel își dorește din suflet să își revadă fiica, pe care o așteaptă alături de mama sa. Acesta este extrem de mândru de fiica sa care își construiește de pe acum un viitor strălucit. „Nu am habar când mai vine Irina, eu le invit pe amândouă dar, normal, tot Monica hotărăște când”, a declarat acesta în exclusivitate pentru CANCAN.ro.  

Cea mai frumoasă aniversare a lui Irinel Columbeanu

Până ca dorința sa să devină realitate, cea mai frumoasă aniversare a avut-o în urmă cu ani de zile, când Monica i-a făcut în dar o stea. 

„Da, cum să nu-mi amintesc de cea mai frumoaasă aniversare a mea. A fost cea de la Mărul de aur, organizată de Monica în colaborare cu prietenul meu Cornel StăniaMonica mi-a cumpărat o stea. Au participat și părinții mei, Ramona Gabor, sora Monicăi și Gabi Bădălău, pe atunci prietenul Ramonei.

Probabil, dacă steaua e vizibilă din Malibu, California, s-or mai uita Monica și Irina la ea. Dacă nu se petrecea incendiul din noaptea de Halloween 2021 să ardă certificatul cu coordonatele exacte astronomice ale stelei atârnate pe peretele de deasupra tejghelei din marmură a barului din camera mea din fosta mea casă de la Izvorani, actualmente o ruină pe care am mai contemplat-o de câteva ori de la distanță de pe lac din barca în mers a unui prieten cu afaceri imobiliare prin zonă, era altceva…Nu am avut însă inspirația să-i fi făcut vreo poza. Știu doar că poartă numele meu. Dar nu și unde e”, a completat Irinel Columbeanu, pentru aceeași sursă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net