Irinel Columbeanu, pasiune nebună pentru femeile tinerele! Fostul milionar a rupt tăcerea: „Da, tot așa am rămas”. Care este statusul său sentimental?

#Exclusiv Click!

Fostul milionar de la Izvorani, Irinel Columbeanu (66 de ani), face ce face, și tot la domnițe tinerele, înalte și cu forme apetisante, trage. Contactat de Click!, simpaticul Iri ne-a dezvăluit că nu renunțat la pasiunea pentru femeile frumoase.

Ochii văd, inima cere! Este o vorbă din popor care i se potrivește de minune lui Irinel Columbeanu. Asta pentru că, cu puțin timp în urmă, acesta a postat o imagine pe contul său de Facebook cu o domnișoară tinerică, cu părul lung și creț și un corp de invidiat. Curioși din fire, l-am sunat pe Irinel Columbeanu, pentru a afla mai multe detalii despre această domnișoară și cât de apropiați sunt cei doi.

 „Da, am postat o fotografie pe Internet cu o fată frumoasă. Nu, nu este iubita mea! Am găsit acea poză în telefon și am publicat-o pe contul meu de Facebook. Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung. Normal, ce crezi, că îmi schimb gusturile de la o zi la alta?!

Momentan, sunt în continuare singur, dar încă mă mai caută fetele și eu le răspund, vorbesc cu ele, nu sunt de lemn. Mai exact, le răspund la mesaje și mă conversez cu ele, dar nimic mai mult”, a declarat, Irinel Columbeanu, pentru Click!

S-a iubit doar cu femei frumoase

În trecut, până să piardă toată averea, Irinel Columbeanu s-a iubit doar cu femei frumoase. Printre acestea se numără: Romanița Iovan, Anna Lesko și Monica Gabor. Însă, cea mai mediatizată relație a fost cea cu Monica Gabor, femeia cu care a fost căsătorit câțiva ani și cu care o fetiță împreună, pe Irina.

Click spune!

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai de succes afaceriști din România! În anul 2006, averea acestuia era estimată la 60 de milioane de euro, în 2007, la 150 de milioane de euro, în 2008, la 40 de milioane de euro, iar în 2009, la șapte milioane de euro. În prezent, Iri nu mai are nimic. Familia lui Irinel Columbeanu a deținut peste 56 de terenuri în comuna Ciolpani, Ilfov, mai mulți bolizi de lux și o vilă impresionantă la Izvorani, care a sfârșit într-un incendiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net