Ramona Gabor se mândrește cu nepoata sa: „Apare chiar și în ziarele din Malibu”

Ultima actualizare:

Ramona Gabor este o mătușă mândră! Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, reușește are parte de succes încă de la vârsta de 16 ani. Deține un permis de conducere, este implicată în programe de voluntariat și apare în ziarele din Malibu. 

image

Recent, într-o emisiune, Ramona Gabor a oferit o serie de declarații prin intermediul cărora a vorbit și despre nepoata sa, Irina. O consideră „deșteapta familiei și vorbește cu drag despre ea. 

Ramona Gabor: „Locuiește în Malibu și învață foarte bine” 

Spune sora Monicăi Gabor despre nepoata sa. Irina își face mândră familia cu realizările sale, mai ales din momentul în care a pășit către un capitol mai bun al vieții sale, în America, acolo unde locuiește mama sa. 

„Irina e mare, e foarte deșteaptă, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasă și înaltă. Locuiește în Malibu și învață foarte bine. Are o minte… wow! E deșteapta familiei. Apare chiar și în ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat.

Se implică în tot felul de proiecte extrașcolare. Le face pe toate și uneori simt că e un om mare. Și ei îi place să facă yoga. E pasionată și de partea asta spirituală”, a spus Ramona Gabor la Kanal D.

Monica Gabor devine o persoană spirituală? 

Ramona Gabor a punctat faptul că, deși Irina are o latură spirituală și investește în ea, nu același lucru îl face și mama ei. Recent, Monica și-a vizitat sora în Dubai și aceasta a introdus-o în terapia cu ajutorul sunetului yoga. 

„Monica nu este atât de pasionată de partea asta spirituală. M-a vizitat de curând în Dubai și am introdus-o mai mult. Am dus-o la terapie cu ajutorul sunetului, la yoga. I-a plăcut mult și vrea să facă acum și în L.A.”, a mai spus Ramona Gabor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net