Doina Teodoru o desființează pe Monica Gabor: „Nu vă e rușine să cereți bani de la bătrâni?”

Ultima actualizare:

Doina Teodoru e cunoscută pentru stilul dur, cinic și agresiv pe care l-a oferit mereu pe scena iUmor. Vedeta nu prea ratează, atunci când își propune să lovească la țintă cu glumele sale. Așa s-a întâmplat și într-un moment al emisiunii de la Antena 1, când a înțepat-o pe Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Doina Teodoru o desființează pe Monica Gabor
Doina Teodoru o desființează pe Monica Gabor

În ciuda faptului că s-a despărțit acum multă vreme de afacerist, iar Monica Gabor și-a refăcut viața, fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu continuă să fie ținta unor glume și ironii.

Doina Teodoru: „De ce umblați cu boșorogi?”

Într-un număr special, Doina Teodoru a venit pe scena emisiunii de la Antena 1, unde a parodiat-o și imitat-o pe Dana Budeanu. În timpul prestației sale de la iUmor, iubita lui chef Scărlătescu a râs de fetele care umblă cu „boșorogi”.

„Voi luați exemple de la fete care n-au avut destin și au reușit în viață... gen Monica Columbeanu. Hai că mi-am adus aminte... Am o problemă cu asta...

De ce umblați cu boșorogi? Ziceți, mă. Nu vă e rușine, mă, să luați bani de la bătrâni. Comandați o pizza și moare moșul înainte să vină pizza. Ce faci? Cu ce-o plătești?

Gândiți și voi un pic? Un bec n-ați schimbat și voi în capul vostru. Numai pe întuneric stați. Și cum scăpați de acasă, băgați în buze.

Ce aveți, bă, fratele meu cu botul ală rață. Băi, nu-i nimic sexy la chestia asta. Dacă era sexy, băieții începeau să crească rațe acasă. Eu nu înțeleg cum vă spălați pe dinții cu buzoaiele alea. Cred că nici la molari nu ajungeți”, a spus Doina Teodoru, în timpul unui număr mai vechi de la iUmor.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost împreună timp de cinci ani. Relația lor a stat sub semnul controverselor, în special, din cauza diferenței de vârstă, dar și de înâlțime. Irinel și Monica Gabor au divorțat în anul 2011.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net