Irinel Columbeanu iubește din nou. Ce ar fi în stare să facă pentru actuala parteneră: „Sunt dispus să…”

#Exclusiv Click!

Irinel Columbeanu (66 de ani) zâmbește din nou! După doi ani de singurătate, fostul milionar de la Izvorani, iubește din nou, iar norocoasa este o doamnă prezentabilă, care se pare că îi înseninează zilele.

După despărțirea de Oana Cojocaru, o moldoveancă tinerică din Bacău, de profesie manechin, Irinel Columbeanu a suspinat nopți și zile. Însă, timpul a trecut, iar lucrurile s-au mai așezat în mintea și în inima lui Irinel Columbeanu. Asta pentru că fostul milionar simte, din nou, fluturași în stomac, datorită unei domnițe aproape de vârsta sa, din București. Se pare că cea care i-a furat inima ar fi o femeie de afaceri de succes din Capitală.

Contactat de Click!, Irinel Columbeanu ne-a dezvăluit că nu ar spune „nu” unei schimbări majore în viața sa.

„Sunt în Delta Dunării acum, sunt foarte bine. Am o iubită în prezent și este bine. Nu am cum să știu cât ține relația aceasta, dacă până la finalul vieții, sau mai durează o săptămână sau o lună. Nu am de unde să știu! Sunt dispus să renunț la viața agitată din București pentru ea sau la locul unde stau acum să fiu fericit. Da, chiar aș face asta, de ce nu?”, ne-a declarat Irinel Columbeanu!

Click! spune

Irinel Columbeanu s-a căsătorit în 2006 cu Monica Gabor. Cei doi au avut o nuntă de poveste, însă după cinci ani de mariaj, mai exact în 2011, cei doi au ales să divorțeze cu tam-tam. Separarea lor a ținut mult timp prima pagină a ziarelor vremii, mai ales că nu ajungeau la o înțelegere privind custodia fetiței lor, Irina. După separarea lor, Monica a ales ca în 2018 să părăsească România, găsindu-și fericirea, între timp, în brațele lui Mr. Pink, un milionar de origine asiatică. În prezent, cei doi foști soți sunt în relații bune, pentru că îi leagă rodul iubirii lor, fiica lor superbă, Irina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net