Obiceiul scârbos pe care îl are Irinel Columbeanu. Fiica lui, Irina, l-a dat de gol: „Se scarpină în... Îi mai și place!”

Ultima actualizare:

În urmă cu ani de zile, Irinel și Irina Columbeanu au participat în cadrul emisiunii „Eu sunt vedeta”, acolo unde adolescenta l-a dat de gol pe tatăl său cu un lucru dezgustător. 

Irina și Irinel Columbeanu / foto: Arhivă personală
Irina și Irinel Columbeanu / foto: Arhivă personală

„Câte bordee, atâtea obicee” spune un proverb din bătrâni. Toți dintre noi avem gesturi și gesturi, unele mai neplăcute decât altele, însă important este să știm să le ținem ferite de ochii altora. Nu același lucru l-a făcut fostul milionar de la Izvorani, despre care fiica lui a spus că are obiceiul de a se scobi în nas. 

Irina Columbeanu: „E atât de dezgustător”

Pe când era doar o copilă, căci peste puțin timp va împlini vârsta de 17 ani, Irina îl dădea de gol pe tatăl ei dezvăluind lucruri mai puțin cunoscute publicului, cum ar fi obiceiul lui de a se scobi în nas.

„Se scobește în nas și îi mai și place. E atât de dezgustător”, spunea cu ani în urmă Irinuca. 

Irinel Columbeanu: „200 de dolari mi-a trimis Irinuca” 

Acum mai bine de o lună Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască într-un azil. Viața luxoasă de odinioară a apus acum, la fel și averea, iar problemele de sănătate și-au spus cuvântul. Faptul că a ajuns într-un azil i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales pe fata lui, care din economiile ei i-a trimis 200 de dolari. 

Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung.

Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!

Medicamentația a rămas aceeași și nu am voie să beau cafea. Asistentele sunt foarte atente cu mine. Ion Cassian strânge bani de la cunoscuți ca să acopere cheltuielile cu azilul, ca să pot să stau cât mai mult acolo”, a declarat Irinel Columbeanu, prezent în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net