Scandalul monstru dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink: „El s-a enervat, m-a acuzat de...”

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au avut una dintre cele mai controversate căsătorii din lumea mondenă. Unul dintre cele mai dificile momente pentru afacerist a fost acela când a decis să o lase pe micuța Irinuca să se mute cu mama sa în America. Atunci între el și Mr. Pink, actualul soț al Moncăi, a izbucnit un adevărat scandal!

Scandal între Irinel Columbeanu și Mr. Pink
Scandal între Irinel Columbeanu și Mr. Pink

Scandal monstru între Irinel Columbeanu și Mr. Pink

Irinel a vorbit în trecut, fără ocolișuri, la podcastul „Ameritat cu Nasrin" despre cel mai dificil moment pe care l-a trăit după divorțul de Monica Gabor, când tânăra a decis să se mute în SUA, împreună cu fiica lor, Irina, și actualul iubit, Mr. Pink. Afaceristul de la Izvorani a declarat că Monica i-a cerut să o lase pe Irina să locuiască alături de ea și Mr. Pink, în Statele Unite.

„A fost, într-adevăr, un conflict înlăuntrul meu între a ceda sau nu cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale (n.r. Monica Gabor), parcă la vremea aceea nu era încă soția lui, de a nu mă întoarce cu Irina, și să o las să stea în continuare cu ei. Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a contempla această perspectivă și le-am spus că nu pot să dau un răspuns pe loc, e prea pripit.”

Irinel Columbeanu a cântărit foarte bine această decizie dificilă și, într-un final, a permis ca Irinuca să rămână împreună cu mama ei, peste ocean. Afaceristul a dezvăluit că a avut o discuție aprinsă pe marginea acestui subiect cu Mr. Pink, care i-a reproșat afaceristului român că ar fi lipsit de responsabilitate. 

„El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de ea, față de Irina. Dar până la urmă, considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară, în mașina lui, în acea parcare de sub blocul unde eu locuiam, în apartamentul Ramonei.”

Irinel va merge de sărbători în America

De atunci. conflictul dintre el și Mr. Pink s-a aplanat și se pare că cel din urmă nu este deranjat că soția sa vorbește în continuare cu Monica.  „Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r- Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac.

Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați.”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net