Șerban Huidu îl desființează pe Irinel Columbeanu. Prezentatorul îl critică dur pentru situația sa: „Auzi bre, nea Columbene?”

Ultima actualizare:

Șerban Huidu îl desființează pe fostul afacerist Irinel Columbeanu! Se pare că după ce a ajuns la sapă de lemn și a lansat rugămintea de a fi ajutat și susținut în azilul de lux din Snagov, tot mai multe persoane publice își expun părerea. Vedete precum Anamaria Prodan sau Gigi Becali l-au condamnat pe Irinel pentru situația în care a ajuns, iar acum a venit rândul lui Huidu să își spună părerea. Prezentatorul îl critică dur pentru situația sa.

Șerban Huidu îl desființează pe Irinel Columbeanu
Șerban Huidu îl desființează pe Irinel Columbeanu

Șerban Huidu îl desființează pe Irinel Columbeanu

Prezentarea obsesivă a lui Irinel Columbeanu drept victimă-un scuipat pe obrazul adevăratelor drame sociale din România”, afirmă Șerban Huidu pe site-ul său. 

Într-un recent articol publicat pe blogul său, prezentatorul de televiziune, Șerban Huidu, și-a exprimat părerea cu privire la situația în care a ajuns omul de afaceri Irinel Columbeanu. Huidu susține că prezentarea lui Columbeanu ca o victimă distorsionează problemele reale cu care se confruntă societatea românească și creează o imagine depărtată de lucrurile care contează cu adevărat.

Huidu spune că fostul afacerist trebuie să-și asume responsabilitatea pentru situația în care a ajuns, subliniind că acesta multă vreme nu a muncit pentru banii săi, ci a trăit pe seama altora și că, atunci când resursele financiare s-au epuizat, a apelat la împrumuturi bancare pentru a-și menține stilul de viață.

Huidu avertizează cu privire la pericolul menținerii imaginii așa-numiților „șmecheri" care se susțin financiar din banii altora și subliniază importanța presei și a mass-media în perpetuarea acestui portret al lui Columbeanu ca o „victimă". El îndeamnă publicul să se concentreze asupra problemelor sociale autentice din România și să evite manipularea mediatizată, evidențiind necesitatea sprijinirii celor cu adevărat vulnerabili, precum copiii instituționalizați din țară.

Prezentatorul îl critică dur pe fostul afacerist

„Dar oare de ce toată presa îl arată pe nefericit? De unde expunerea asta media? Dramolina lui Virinel e percepută de masa mare de oameni drept o dulce răzbunare. Ai văzut, Gicule, ce și-a furat-o șmecherul ăla? Nema femei, nema conac, fără malini, e vai viața lui. Această răzbunare colectivă e exploată de fiecare ziar, fiecare televiziune, site sau blog ,ce îi prezintă urâta-i decădere. De asta face audiența. De asta se uită milioane de oameni la știrile sordide despre nenorocit.

Am văzut că unii vor să îl ajute cu donații, ca să stea amărâtul într-un Azil de lux la Snagov. Auzi bre nea Columbene? Nu vrei să încerci unul din Voluntari?(...) Iar voi cei care îi plângeți de milă, ar trebui sa trimiteți banii celor 59.000 de copii instituționalizați ai României. Suntem în continuare țara cu cei mai mulți copii asistați social din UE”, a mai transmis Huidu, pe site-ul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net