Uite cum a petrecut Irinel Columbeanu Revelionul! Nu o să îți vină să crezi ce a făcut fostul milionar

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu (66 de ani) a avut anul acesta un Revelion atipic! Fostul milionar de la Izvorani nu a mai fost înconjurat de domnițele pe care le avea, în trecut, lângă el, când avea cardul plin, ci de Livius Ionescu, un prieten care îl susține necondiționat.

Irinel Columbeanu, Revelion simplu, fără meniu de mii de euro. Sursă: Facebook
Irinel Columbeanu, Revelion atipic

Viața lui Irinel Columbeanu a luat o întorsătură neașteptată în ultimii ani! Vila de lux în care locuia la Izvorani, mașinile cu mulți cai putere pe care le conducea, hainele de firmă pe care le purta, dar și domnișoarele tinere cu care se afișa la braț de fiecare dată acum... sunt o amintire. Pentru că acum Iri, de trei luni, a ajuns să stea într-un azil de bătrâni din Ghermănești, unde și-a dus ultima perioadă din viață și tatăl său, dar și Zina Dumitrescu.

Irinel Columbeanu, încercat greu de soartă. Sursă: Facebook

În una dintre cele mai recente imagini postate de un apropiat care îl susține necondiționat, pe pagina sa de Facebook, putem vedea foarte ușor că Irinel Columbeanu a petrecut, acasă, alături de acel tânăr care îi este alături mereu. Astfel că s-au dus acele vremuri în care Iri își petrecea noaptea dintre ani la restaurante de lux din România sau din străinătate unde meniul costa mii de euro.

Palma pe care i-a oferit-o destinul, în ultima perioadă, i-a determinat pe prietenii săi virtuali să îl susțină necondiționat.

„La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate! Un 2024 de excepție, bun, blând și fără peripeții!”, „La mulți și binecuvântați ani, cu sănătate și împliniri”, „La mulți ani sănătate Dumnezeu să vă țină sănătoși”, „La mulți ani! Multa sănătate”.

Irinel Columbeanu vrea să fie iubit

Recent, în cadrul unui interviu public, Irinel Columbeanu mărturisea faptul că și-ar dori o prezență feminină în viața lui:

„Simt nevoia unei doamne serioase în viața mea și nu neapărat una care să fie vedetă de televiziune. Am ales să vin aici (la căminul de bătrâni – n.r) pentru că nu aveam pe nimeni să aibă grijă de mine. Nu sunt sigur dacă m-aș recăsători, probabil că nu. Totuși, am nevoie de cineva care să-mi fie aproape, pentru că inima mea a rămas tânără”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net