Irinel nu mai vrea starlete! „Îmi trebuie o femeie serioasă!” A făcut-o praf pe Moni: „A ajuns cunoscută datorită mie!”

Surpriză! Irinel Columbeanu s-a săturat de tinerele dornice de afirmare. Ajuns la azil și rămas falit, fostul milionar a dezvăluit ce fel de femeie și-ar dori acum să stea la brațul lui. 

Irinel Columbeanu (66 de ani) își petrece anul acesta Sărbătorile la azilul din Ghermănești, acolo unde și-a petrecut ultimele zile din viață și tatăl lui. 

Columbeanu a devenit nostalgic pe final de an și se pare că și-a învățat lecția de viață, după ce a ajuns la azil, falit și fără bani pentru a acoperi cheltuielile la căminul de bătrâni. 

Irinel Columbeanu: „Cel mai mult îmi lipseşte o doamnă serioasă”

Columbeanu pare că s-a lecuit de tinerele și și-ar dori acum să-și refacă viața cu o femeie serioasă, mai de vârsta lui.  

„Cel mai mult îmi lipseşte o doamnă serioasă și care nu trebuie să fie neapărat un star de televiziune si de aceea am si venit aici, fiindcă nu avea cine să aibă grijă de mine. 

Nu ştiu dacă m-aș mai recăsători, probabil că nu. Dar, am nevoie de cineva lângă sufletul meu, iar sufletul meu a rămas tânăr”, a spus Irinel Columbeanu, la România Tv. 

„Persoanele de sex feminin, care au fost în jurul meu, nu mi-au făcut bine”

Fostul milionar și-ar fi dorit ca de Sărbători să o aibă alături pe fiica lui, Irina, singura care i-a trimis bani din America, din economiile ei. Fosta soție, Monica Gabor, nu a dat însă vreun semn. 

Columbeanu a rostit cuvinte grele la adresa Monicăi, spunând că a ajutat-o să devină celebră și că aceasta ar fi profitat din plin de expunerea mediatică din timpul căsătoriei lor. 

„Eu am făcut-o pentru a-i asigura fostei mele soţii un nivel de viaţă foarte bun. Şi cred că a ajuns destul de cunoscută în România. 

Pentru mine nu a fost bine… şi nici persoanele de sex feminin care au fost în jurul meu nu mi-au făcut bine, atenția era acordată și lor, iar despre ele se credea că stăteau lângă mine pentru că le interesează banii.

Le-am ajutat financiar pe toate. Şi după aceea m-au ajutat şi ele pe mine, inclusiv aici, ca să-mi pot prelungi această şedere aici”, a mai declarat Irinel Columbeanu, pentru aceeași sursă. 

Irinel Columbeanu și Monica Gabor și-au unit destinele în 2006 într-un decor de vis, la palatul de la Izvorani al milionarului.  La doar un an distanță, cei doi au devenit și părinții unei fete pe numele ei, Irina Columbeanu. În 2011, cei doi au ajuns însă  la divorț. La puțin timp după aceea, Monica Gabor a plecar în America, unde a început o relație cu milionarul chinez Mr Pink.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net