Cum l-a cucerit Monica Gabor pe Irinel Columbeanu. Ce l-a impresionat la fosta scorpie de la Izvorani

Irinel Columbeanu și Monica Gabor obișnuiau să țină ocupate primele pagini ale ziarelor cu certurile și despărțirile lor, urmate apoi de divorț. Au trecut mai bine de 11 ani de când cei doi au decis să meargă pe căi separate, dar fostul milionar de la Izvorani nu a uitat nici acum ce anume l-a atras atât de tare la mama fiicei sale, Irina. 

Cum l-a cucerit Monica pe Irinel
Cum l-a cucerit Monica pe Irinel

Într-un interviu din trecut, Irinel Columbeanu mărturisea că pe lângă frumusețea ei, Monica Gabor l-a atras prin inteligență. Când a cunoscut-o, ea era în perioada liceului, Irinel fiind surprins de faptul că tânăra frumoasă din fața lui este și o elevă silitoare. 

Irinel Columbeanu: „Regret divorțul” 

Deși nu mai sunt împreună de mai bine de un deceniu, în tot acest timp Irinel Columbeanu a vorbit în continuare despre fosta soție atunci când era întrebat, și nu s-a sfiit să recunoască faptul că Monica nu doar arăta de nota 10, căci a obținut acest calificativ în timpul școlii. 

„Dacă v-aș spune că da (n.r. că asta m-a încurajat), mi-e că ar râde lumea de mine. Dar și acest lucru a contat, sincer să fiu (n.r. atunci când a decis să aibă o relație cu Monica Gabor)”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit wowbiz.ro

Fostul afacerist regretă că a făcut-o cunoscută pe Monica 

Ajuns acum de la palat la azil de bătrâni, Irinel Columbeanu privește cu trecut în viitor. Are câteva regrete legate de fosta soție, printre care faptul că au divorțat. 

„Da, regret divorțul, cu toate că una peste alta înlănțuirea ulterioară a consecințelor sale nu a fost chiar defavorabilă Irinei. Și nici Monicăi. Și, dacă mă gândesc bine, nici mie. Dumnezeu știe întotdeauna ce să ne arunce în cale. Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici”, a amintit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și-a continuat dezvăluirile, puctând faptul că nu regretă doar divorțul dintre el și Monica, ci și faptul că a ales să o ajute să devină o persoană cunoscută. 

„Considerând cu ce s-a lăsat această încurajare și acceptare a lucrurilor pe care am presupus eu că și le dorea, răspunsul este da, (regret că am făcut-o cunoscută – n.r.)”, a mai spus bărbatul, pentru sursa amintită.

image
image
image
image
image
image
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net