Cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu, după ce a rămas fără bani. Cu cine vrea să îşi petreacă sărbătorile de iarnă

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar majoritatea românilor și-au făcut deja planurile de vacanță. Din păcate, nu și Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri, ajuns falit, fără să aibă bani să îşi plătească azilul, are o singură dorință. Iată cu cine ar vrea Irinel Columbeanu să îşi petreacă sărbătorile.

 Cu cine vrea să îşi petreacă sărbătorile de iarnă Irinel Columbeanu / Foto: Arhiva Click!
Cu cine vrea să îşi petreacă sărbătorile de iarnă Irinel Columbeanu / Foto: Arhiva Click!

De două luni de zile, Irinel Columbeanu își duce zilele la un cămin de bătrâni din Ghermănești. Fostul milionar de la Izvorani nu are doar probleme cu banii ci are și probleme de sănătate. Pentru a putea achita cei 4.000 de lei lunar, el a primit ajutor chiar de la fostul cumnat. Marius, soțul surorii mai mari a Monicăi, i-ar fi trimis 3.000 de lei.

Marius îl cheamă, este soțul surorii mai mari a Monicăi. Sunt destul de în regulă. Sunt bine îngrijit aici. Eu aș vrea să rămân o perioadă cât mai lungă. Discut în fiecare zi. Încercăm să găsim soluții ca să pot să rămân cât mai mult aici. Și cu ajutorul prietenilor și cui mai contribuie financiar. Am asigurat aici, deja e plătită chestia asta până în luna mai dacă nu mă înșel”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, pentru realitatea.net.

Dorință lui Irinel Columbeanu. Cu cine vrea să îşi petreacă sărbătorile

Și totuși, fostul om de afaceri are o singură dorință. Irinel Columbeanu ar vrea să petreacă sărbătorile de iarnă alături de fosta sa soție Monica Gabor și de fetița lor, Irina. A mărturisit că Monica nu îi mai răspunde la mesaje, deși s-au înțeles destul de bine când a vizitat-o pe micuță în America.

„Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”, a declarat Irinel Columbeanu.

În ciuda faptului că nu mai are bani, fostul milionar mai are însă o speranță, de curând a filmat o reclamă și are mai multe planuri de proiecte care speră să se materializeze. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net