Cine l-a ajutat recent pe Irinel Columbeanu cu bani: „I-a trimis fără să îi ceară!”

#Exclusiv Click!

Viața lui Irinel Columbeanu (66 de ani) bate orice peliculă de film! Dacă în urmă cu câțiva ani locuia într-o vilă – palat la Izvorani, conducea mașini de lux ce le găseai doar pe coperțile revistelor și avea domnișoare de pe podiumul de modă la braț, acum este singur, fără bani și trăiește la azil.

De două luni de zile, Irinel Columbeanu își duce zilele la un cămin de bătrâni din Ghermănești. Fostul milionar de la Izvorani nu are doar probleme cu banii ci are și probleme de sănătate. Asta pentru că înainte de a ajunge la azil fostul afacerist a suferit două AVC-uri iar la acest moment, Irinel este sub tratament. Pentru că se descurcă foarte greu cu banii, deoarece trebuie să plătească chiria la azil, pentru a putea sta acolo, surse apropiate din anturajul lui Iri ne-au dezvăluit cine i-a oferit recent o mână de ajutor:

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit. El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”.

Irinel Columbeanu, optimist

Apropiații fostului milionar de la Izvorani ne-am mai dezvăluit că din punct de vedere psihologic acesta este destul de bine:

„Irinel nu este deloc demoralizat, este bine. Nu îi este frică că o să rămână fără acoperiș deasupra capului pentru că este înconjurat de oameni cu sufletul mare care îl vizitează. Inclusiv fiul lui Sabin Bălașa a fost pe la el iar directorul azilului Ioan Cassian nu o să îl dea afară...pe stradă”.

Actor de reclame

Fostul afacerist a filmat, zilele trecute, și un spot publicitar, în care s-a descurcat de minune.

„Irinel a filmat o reclamă recent. Este confidențial în ceea ce privește contractul reclamei, suma de bani și cum a fost încheiat contractuș. El a făcut reclamă la un fond de investiții și chiar s-a descurcat în reclamă”, ne-au mai dezvăluit apropiații lui Irinel Columbeanu.

->Facem un apel către toţi cei care pot şi doresc să-l ajute financiar pe Irinel Columbeanu:

FUNDATIA SF. IOAN

RO58 RNCB 0588 1082 2393 0001RNCBROBU

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net