În vila făcută scrum a lui Irinel Columbeanu s-au găsit poze cu femei misterioase! Imagini dezolante din construcția de 4 milioane de euro, mistuită de incendiu

Vila impunătoare din Izvorani, fostă locuință a lui Irinel Columbeanu, și-a pierdut strălucirea și frumusețea într-un incendiu devastator. Cu o valoare estimată la 3,9 milioane de euro, înainte de a arde, imobilul a fost surprins de flăcări, iar ceea ce a rămas din această reședință de lux ascunde povești și amintiri inedite.

Vila lui Irinel Columbeanu după incendiu. Foto: arhiva.
Vila lui Irinel Columbeanu după incendiu. Foto: arhiva.

De la vila de vis la ruina misterelor

Înainte să fie cuprinsă de flăcări, vila era pusă la vânzare, oferindu-le potențialilor cumpărători o vedere înălțătoare asupra luxului și rafinamentului. Acum, ceea ce a rămas din vila lui Irinel Columbeanu este o imagine desprinsă dintr-un coșmar. Fotografii recente dezvăluie o construcție complet mistuită de flăcări, cu pereți prăbușiți și doar o umbră a fostei sale glorie.

Când s-a întâmplat tragedia

Vila din Izvorani a fost mistuită de flăcări în toamna anului 2020, iar de atunci a rămas doar o ruină. Incendiul s-a extins pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, pornind de la subsol și cuprinzând parterul, etajul și acoperișul. La 31 octombrie 2020, în jurul orei 15, pompierii au fost alertați despre incendiu, iar eforturile de stingere au durat până a doua zi dimineață.

Se pare că focul a izbucnit inițial în subsolul casei, extinzându-se apoi rapid către celelalte nivele ale vilei. Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, nimeni nu locuia în imobilul cu 15 dormitoare. Cu toate acestea, daunele au fost considerabile, iar acoperișul vilei a fost făcut scrum. Imaginile din interiorul viliei din Izvorani arată o panoramă dezolantă a dezastrului, cu resturi carbonizate și structuri distruse, cu excepția unor fotografii care, miraculos, au scăpat neatinse de furia flăcărilor.

Obiecte personale și imagini dezolante

Fotografiile care prezintă femeile misterioase din viața lui Irinel Columbeanu.
Fotografiile care prezintă femeile misterioase din viața lui Irinel Columbeanu.

Proprietarul actual al vilei nu a refăcut construcția, lăsând-o să devină o ruină încărcată de amintiri și secrete. În ciuda distrugerilor masive, multe dintre obiectele personale ale lui Irinel Columbeanu au rămas în interiorul casei, semnând tragicul sfârșit al unei epoci bogate în lux și opulență.

Spre surpriza tuturor, printre ruinele vechii reședințe au fost descoperite fotografii care rezistaseră focului. Imaginile surprind femei misterioase, aducând o notă de mister și enigmă în tragedia care a afectat vila celebrului om de afaceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net