De ce a renunțat Irinel Columbeanu, cu adevărat, la custodia fiicei sale. S-a certat groaznic cu Mr. Pink!

Irinuca Columbeanu trăiește, în prezent, în SUA alături de mama sa, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink. În trecut, însă Irinel Columbeanu nu a putut accepta cu ușurință ca fetița lui să stea departe de el. Acesta a recunoscut că inițial nu își dăduseră acordul pentru mutarea ei în State.

Irinel Columbeanu cu fiica sa, Irinuca Foto: Click!
Irinel Columbeanu cu fiica sa, Irinuca Foto: Click!

Când s-a mutat Irinuca în SUA

Irinuca Columbeanu s-a mutat, în 2018, în Statele Unite ale Americii alături de mama ei și Mr. Pink. Pe atunci, însă Irinel Columbeanu nu a vrut să își dea acordul, până nu a avut o discuție mai "dură" cu Mr. Pink. 

„Discutară mult și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui era Pink, nu voia să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Columbeanu, discuție aprinsă cu Mr. Pink

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și a început să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese. Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect, scrisese Irinel într-un volum din cartea sa. 

După 5 ani, Irinel și-a văzut fiica 

În vara acestui an, Irinel Columbeanu a plecat în America să-și vadă fiica, pentru prima dată după 5 ani, pe cheltuiala lui Mr. Pink. Afaceristul a rămas o săptămână peste Ocean, unde a petrecut timp cu fiica sa, care era doar o copilă, atunci când a văzut-o ultima dată. 

Cum își câștigă Irina banii

La doar 16 ani, Irina Columbeanu a reușit să impresioneze oameni importanți cu picturile sale și să-și vândă tablourile pentru sume de bani importante. Tatăl ei este mândru de ea și spune că a susținut-o să își dezvolte această pasiune într-o afacere. Fiica Monicăi Gabor are un Instagram special făcut pentru picturile sale.

Am fost cu ea la o expoziție, ea se ducea la o școală de pictură și expoziția era organizată de acea școală. A venit și Monica însoțită de niște prietene. Expoziția era cu vânzare a acestor tablouri, erau afișate prețurile. Așa a ajuns să le vândă. Ea are și un cont de Instagram unde și le-a postat”, a declara Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Irinel trăiește la azil 

Ne reamintim că fostul milionar din Izvorani traversează o perioadă dificilă a vieții sale. Astfel, la 66 de ani, Irinel Columbeanu a ajuns să fie internat într-un azil, același centru în care a locuit și tatăl său, cu ani în urmă. După ce pierdut toată averea câștigată de-a lungul anilor, după ce i-a ars vila din Izvorani, luxul a rămas doar o amintire frumoasă pentru fostul soț al Monicăi Gabor.

Vestea că fostul afacerist nu se descurcă deloc bine din punct de vedere financiar a ajuns și la urechile fiicei sale, care nu a suportat gândul că tatăl ei este neajutorat. Irinuca și-a ajutat tatăl imediat ce a auzit că nu are bani pentru a-și plătit cazarea în azilul de bătrâni în care locuiește acum. Aceasta i-ar fi pus în cont 200 de dolari, din economiile ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net