Ți se rupe inima! Ce spunea Irina Columbeanu despre divorțul dintre Monica Gabor și Irinel: „Mie îmi trebuia o mamă”

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, are foarte mulți fani în mediul online pe care foarte des îi delectează cu talentul ei artistic foarte dezvoltat.

Irina Columbeanu este o artistă talentată / foto: arhiva personala
Irina Columbeanu este o artistă talentată / foto: arhiva personala

Într-unul dintre videoclipurile postate pe rețelele de socializare Irina Columbeanu și-a povestit și desenat viața. Totul s-a întâmplat acum câțiva ani.

Ea spune că la vârsta de 3-4 ani, era foarte tristă că părinții ei s-au despărțit, un lucru foarte normal pentru un copil atât de mic. Irina l-a făcut a desenat câteva lacrimi și mai apoi o inimă frântă, în care a scris „mama” și „tata”.

„Pe la vârsta de 3-4 anișori eram foarte tristă pentru că părinții mei se despărțiseră. Logic! Mie îmi trebuia o bonă. Numai că mie nu-mi trebuia o bonă, îmi trebuia o mamă”, a povestit Irina Columbeanu în timp ce își desena viața.

În același videoclip, fetița Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu povestește că se simte inconfortabil când apar mereu poze cu ea peste tot.

Irina Columbeanu are aproape 18 ani și deja este o artistă cunoscută

Au trecut deja câțiva ani buni de când Irina Columbeanu și-a descoperit pasiunea pentru pictură. Părinții ei au ajutat-o să își urmeze visul. Tablourile pe care le face ajung să coste mulți bani.

Atunci când era doar un copil, Irina Gabor a participat la primul ei vernisaj în România, unde și-a expus o parte din lucrări. Tatăl ei a oferit un interviu și a vorbit despre pasiunea fiicei sale.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, povestea Irinel Columbeanu, potrivit impact.ro.

Fata a reușit ar fi reușit să strângă, doar din vânzarea tablourilor, suma de aproximativ 10.000 de euro, până în anul 2022.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai spus Irinel Columbeanu, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net