Boala cu care a fost diagnosticată fiica lui Irinel Columbeanu. Este tratată de medicii din SUA: „A dus-o la un doctor foarte renumit”

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu traversează o perioadă nu foarte bună, căci se consumă din cauza unei boli de care suferă Irina, fiica pe care o are împreună cu Monica Gabo. Fostul milionar de la Izvorani a vorbit despre afecțiunea cu care se confruntă adolescenta atunci când a fost invitat în emisiunea online moderată de Cristina Șișcanu. 

Boala de care suferă Irina Columbeanu
Boala de care suferă Irina Columbeanu

Irina locuiește de o perioadă bună de timp în America, alături de mama sa și partenerul acesteia, Mr. Pink. Decizia de a pleca din România a fost luată de Monica împreună cu Irinel, care au ajuns la un numitor comun pentru bunăstarea copilei lor. Și afecțiunea de care ea suferă - șalazion, a fost un motiv principal pentru care a decis să plece și să fie tratată de cei mai buni medici.  

Afecțiunea medicală de care suferă Irina Columbeanu 

Fostul om de afaceri a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe mulți și care are legătură cu boala de care suferă Irina. Adolescenta a fost diagnosticată cu șalazion, care este o afecțiune a pleoapelor, caracterizată de blocarea glandelor sebacee mici, provocând umflături dureroase și inflamate. 

„Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina. Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple. Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, șalazion se cheamă, și mi-a spus că a dus-o ea la un doctor foarte renumit acolo și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui. Mi-a venit ideea să tipăresc acea procură, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză. I-am dat mesaj Monicăi și i-am spus că în legătură cu ce m-a rugat ea și Pink sunt de acord. Eu m-am gândit că o țară care este atât de permisivă este o țară în care Irina merită să crească”, a spus Irinel Columbeanu în podcast-ul realizat de Cristina Şicşcanu.

Monica Gabor l-a înșelat pe Irinel Columbeanu 

Relația celor doi a ținut ocupate primele pagini ale ziarelor multă vreme, mai ales când s-a aflat de infidelitățile lor, căci nu doar Irinel Columbeanu a gafat-o, ci și fosta soție. 

Un episod s-ar fi întâmplat la Londra, atunci când „fosta scorpie de la Izvorani” l-a cunoscut pe Richard, bărbatul cu care i-ar fi pus coarne fostului soț: 

„Luam cina într-o marți seara și am văzut-o pe Monica și m-a lovit! M-a dat peste cap! Nu am vorbit imediat, am început să ne zâmbim unul altuia. Este o fată frumoasă și bineînțeles că îi vei zâmbi, dar nu se întâmplă mereu ca fata să-ți zâmbească și ea”, a spus el atunci, în exclusivitate pentru Antena Stars. 

Monica Gabor l-a înșelat pe Irinel Columbeanu / foto: Arhiva Click!
Monica Gabor l-a înșelat pe Irinel Columbeanu / foto: Arhiva Click!

Richard a oferit suficiente detalii despre întâlnirile amoroase cu Monica Gabor. Femeia iubea restaurantele scumpe și a ieșit de mai multe ori la întâlnire cu bărbatul care nu-i era soț.

„E ciudat cum s-a întâmplat. Ea a părăsit restaurantul cu prietena ei, iar eu m-am dus la ea și i-am cerut numărul de telefon și a spus da. Am făcut schimb de numere de telefon, ne-am dat câteva sms-uri și tot așa. Ne-am văzut cred că în ziua următoare. Trebuia să se întoarcă în România și ne-am văzut, am băut ceva. Noi doar am ieșit să bem ceva și a fost frumos! A venit de la București chiar înainte de a zbura către Los Angeles. Am ieșit de mai multe ori, am fost din nou la Dorchester, apoi am luat cina la restaurantul lui Gordon Ramsey, la Nobu. Părea că-i plac restaurantele scumpe. Am ieșit mult în oraș!”, a mai adăugat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net