Cum l-a înșelat Monica Gabor pe Irinel Columbeanu! Cine a fost amantul vedetei: „Am făcut dragoste”

De-a lungul timpului s-a vorbit mult despre relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Cei doi au format o relație mulți ani și împreună au o fetiță, deși diferența de vârstă dintre ei este foarte mare! Când a cunoscut-o, Monica era o tânără care abia își începea viața. Controversele din relația lor au fost foarte multe, printre care și momentele de infidelitate ale Monicăi! Cine a fost amantul vedetei.

Iată cum îl înșela Monica pe Irinel
Iată cum îl înșela Monica pe Irinel

Iată cum îl înșela Monica pe Irinel

Ei bine, iată că nu doar Irinel a avut o mulțime de relații, ci se pare că și Monica n-a stat așa de rău la acest capitol. Ba chiar l-ar fi înșelat pe Irinel pe vremea când încă erau căsătoriți. Cel puțin așa mărturisea Richard, bărbatul pe care Monica l-a cunoscut la Londra și cu care a avut mai multe întâlniri. Acum ceva vreme, bărbatul a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars cum s-a întâmplat totul.

„Luam cina într-o marți seara și am văzut-o pe Monica și m-a lovit! M-a dat peste cap! Nu am vorbit imediat, am început să ne zâmbim unul altuia. Este o fată frumoasă și bineînțeles că îi vei zâmbi, dar nu se întâmplă mereu ca fata să-ți zâmbească și ea”, a spus el atunci.

Richard a declarat cu lux de amănunte cum a abordat-o pe „fosta scorpie de la Izvorani”. Se pare că lui Moni îi plăcea să fie plimbată și dusă în locații selecte.

„E ciudat cum s-a întâmplat. Ea a părăsit restaurantul cu prietena ei, iar eu m-am dus la ea și i-am cerut numărul de telefon și a spus da. Am făcut schimb de numere de telefon, ne-am dat câteva sms-uri și tot așa. Ne-am văzut cred că în ziua următoare. Trebuia să se întoarcă în România și ne-am văzut, am băut ceva. Noi doar am ieșit să bem ceva și a fost frumos! A venit de la București chiar înainte de a zbura către Los Angeles. Am ieșit de mai multe ori, am fost din nou la Dorchester, apoi am luat cina la restaurantul lui Gordon Ramsey, la Nobu. Părea că-i plac restaurantele scumpe. Am ieșit mult în oraș!”, a mai adăugat acesta.

Mai mult, bărbatul a mărturisit că începuse să aibă sentimente pentru Monica și își dorea ceva mai mult, însă aceasta nu ar fi avut gânduri serioase.

„Într-una din seri am mers în oraș, apoi ea a mers la mine acasă, după am fost la apartamentul Deliei, când Delia nu era acolo. Da! (n.r.: am făcut dragoste cu Monica Gabor). Mă simt foarte prost pentru familia Monicăi, dar trebuie să spun adevărul. Nu am cerut să fiu pus în situația asta. Ea nu m-a considerat niciodată iubitul ei”, a explicat amantul vedetei atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net