Ce diferență mare de vârstă este între Monica Gabor și Mr. Pink. Ce lucruri îi interzicea bărbatul fostei „scorpii de la Izvorani”

Mr. Pink și Monica Gabor trăiesc împreună în Americă o viață de vis. În toamna anului trecut, Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit oficial, după o relație de mai bine de 10 ani, dar au preferat să păstreze acest aspect doar pentru ei. Cu toate acestea, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat, pe pagina sa de socializare, o imagine cu Mr. Pink, în care era scris „soțul meu iubit," ceea ce a confirmat toate speculațiile: Mr. Pink și Monica Gabor erau cu adevărat căsătoriți. Totuși, ce diferență de vârstă există între ei?

Ce diferență de vârstă este între Mr. Pink și Monica Gabor?
Ce diferență de vârstă este între Mr. Pink și Monica Gabor?

Monica Gabor și Mr. Pink au fost despărțiți

Aceștia s-au cunoscut la un eveniment caritabil și ulterior au început o relație. După ceva vreme, mai exact în vara anului 2021, Monica și Mr. Pink s-au despărțit pentru o perioadă de timp. Presa specula că iubitul ei era foarte posesiv și că era nevoită să-i fie supusă în mod constant.

Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge", afirmau prietenii acesteia de atunci.

Mai mult, se pare că partenerul ei îi sugerase să renunțe la unghiile colorate, să evite bronzul și să aibă grijă de aspectul ei acasă, folosind produse comandate online, și să se abțină de la vizitele în saloanele de înfrumusețare. De asemenea, se spune că nu i se permitea să apară la televizor sau să posteze pe rețelele de socializare fără consimțământul lui, ceea ce se întâmpla foarte rar. După ce Moni a trecut testul fidelității, cei doi s-au împăcat.

Ce diferență de vârstă este între Mr. Pink și Monica Gabor?

Totuși, cine este cu adevărat Mr. Pink și ce diferență de vârstă este în el și fosta soție a lui Columbeanu? Poe Qui Ying Wangsuo, cunoscut sub numele de Mr. Pink, s-a născut în provincia Qinghai, China, la data de 28 ianuarie 1977. Așadar, între el și Monica este o diferență de 11 ani!

Într-un interviu din 2013, bărbatul a dezvăluit că a început să lucreze de la vârsta de doar 12 ani. La acea vreme, el se ocupa de vânzarea unor produse specifice, furnizându-și colegii cu bomboane, hârtie și pixuri în schimbul unor sume de bani.

Familia mea mi-a indus mentalitatea că indiferent de ce vrei să faci în viaţă, poţi să obţii. Dacă îţi cumperi bomboane de şase cenţi, probabil le poţi vinde cu şapte cenţi. Aşa am debutat în afaceri. Nu am obţinut o mulţime de bani, dar am învăţat elementele de bază”, a declarat Mr. Pin,k pentru revista Arabian Business. Astăzi este un mare om de afacere ce deține mai multe business-uri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net