Cât costă un parfum de lux făcut de Monica și Ramona Gabor. Numai femeile cu salarii mari își pot permite unul!

Ultima actualizare:

Parfumurile de lux reprezintă nu doar un mod de a mirosi bine, ci și o expresie a statutului social și a gusturilor sofisticate. Un nume care s-a remarcat în industria parfumurilor de lux este acela al celebrului duo Monica și Ramona Gabor. Aceste două surori nu doar că au cucerit lumea modei cu frumusețea lor irezistibilă, dar au și creat o linie exclusivă de parfumuri care reflectă eleganța și rafinamentul lor. Cu toate acestea, aceste parfumuri de înaltă calitate nu sunt pentru toată lumea; ele sunt accesibile doar femeilor cu salarii mari.

Monica și Ramona Gabor. / Foto: arhiva personală.
Monica și Ramona Gabor. / Foto: arhiva personală.

Prețurile care sperie portofelele obișnuite

Unul dintre cele mai populare parfumuri semnate de Monica și Ramona Gabor este „I Am High on You”, un parfum ce emană rafinament și feminitate. Cu toate acestea, pentru a te bucura de aroma sa îmbătătoare, trebuie să fii dispusă să scoți din buzunar nu mai puțin de €179, în jur de 900 de lei. Este o sumă considerabilă pentru majoritatea oamenilor, iar pentru multe femei, aceasta reprezintă o investiție serioasă.

image

Dar acesta nu este singurul parfum din colecția lor. „I Am a Goal Getter” este o altă opțiune atrăgătoare, mai ales pentru femeile ambițioase și hotărâte. Cu toate că prețul său a fost redus de la €179 la €115 (în jur de 575 de lei), rămâne totuși un lux pe care nu oricine și-l poate permite.

Un alt parfum al celor două surori este „I Am On Top Of The World”. Cu o aromă captivantă și un design elegant al sticlei, acest parfum se vinde la prețul de €179. Cu toate acestea, în perioadele de reduceri, poate fi achiziționat la un preț mai accesibil, de €115.

Pentru cine sunt destinate aceste parfumuri?

Aceste parfumuri nu sunt create pentru publicul larg. Ele sunt destinate femeilor înstărite, care își permit să investească în produse de lux și să se bucure de rafinamentul și calitatea acestora. Pentru aceste femei, parfumurile Monica și Ramona Gabor reprezintă o modalitate de a-și sublinia statutul social și de a se simți unice și speciale în fiecare zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net