Irinel Columbeanu a fost „degustător” la un bordel. Ce spunea despre femeile care prestau servicii sexuale: „Eram rugat să...”

Viața fostului milionar de la Izvorani nu a fost deloc una liniștită, căci trecutul lui este marcat de experiențe care mai de care mai interesante, despre care recent a vorbit. Una dintre ele, amintește Irinel Columbeanu, are legătură cu perioada în care a fost „degustător” al fetelor care erau aduse la un bordel. 

Irinel Columbeanu / foto: Colaj Click!
Irinel Columbeanu / foto: Colaj Click!

Totul s-a întâmplat cu ani în urmă, când fostul soț al Monicăi Gabor a primit propunerea de a „testa” tinerele care erau aduse să presteze servicii sexuale la un bordel din Capitală, aflat chiar în spatele Guvernului României. 

Irinel Columbeanu: „Și-a pus încrederea în mâinile mele” 

Invitat într-un podcast, fostul milionar care acum își duce traiul într-un azil, ajutat fiind de cunoștințe, a mărturisit că în trecut a fost „degustător” la un bordel. Era vorba, mai exact, de o casă de toleranță, iar patroana îl cunoștea personal și-a pus încrederea în el pentru a „încerca” tinerele aduse pentru a lucra în acel loc. 

„Vă povestesc dacă vreți când am fost degustător la un bordel. Vi se pare bombă? Era o casă de toleranță, undeva în spatele sediului, și atunci și actual al Guvernului. Și acolo patroana care mă cunoștea, nu știu prin ce fenomen, și-a pus încrederea în mâinile mele, și de fiecare dată când venea o domnișoară nouă în stabiliment, mă convoca telefonic: Alo, domnul Adrian? Da! Ați putea să treceți mâine după-amiază pe la noi? Da, doamnă. 

Și eram rugat să îi dau o notă fetei, sau mă rog, comentarii.”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”. 

Irinel Columbeanu își poate recupera vila de la Izvorani 

În urmă cu trei ani, vila luxoasă a lui Irinel Columbeanu s-a făcut scrum în urma unui incendiu puternic. Până acum s-a știut faptul că banca deține fosta locuință a acestuia, însă el a șocat dezvăluind că sunt șanse destul de mari să o recupereze. 

E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani. Casa este acum a unei avocate, care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară.

Nu am avut asigurare la casă, pentru că nu am avut bani să o plătesc. Banca a executat niște terenuri sub prețul pieții, era o banca grecească. Am vândut tot, ceasul de la mână, niște monede de aur, tot ce aveam! Am crezut că o să-mi revin. Nu știu câți bani am pierdut, nu le-am ținut socoteala”, a spus Irinel, la podcastul lui Serghei Mizil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net