Irinel Columbeanu crede că cineva i-ar fi dat foc la vila de la Izvorani. „A fost pus ca să mascheze un furt”

Din luxoasa și impunătoarea vilă a lui Irinel Columbeanu, construită în stil californian, la Izvorani nu a mai rămas decât statuia sculptorului Sabin Bălașa. Totul în rest s-a făcut scrum. Irinel crede și acum că cineva ar fi dat foc ca să mascheze un furt. Ce teorie are Columbeanu?

Irinel Columbeanu (66 de ani) a pierdut toată averea și a ajuns acum în sapă de lemn. Îsi duce bătrânețile în azilul de la Ghermănești. Impunătoarea lui vilă de la Izvorani a ajuns o ruină după ce a fost nimicită în incendiul din 2020.

Prezent în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Columbeanu a analizat cauzele care ar fi putut duce la dezastrul de la Izvorani. Varianta furtului mascat de incendiu i s-a părut, inițial, a fi de deoarte cea mai pauzibilă fostului milionar.

Columbeanu: „Frescele mobile, de pe pereți, nu s-au mai găsit! Au dispărut!”

Cu excepția statuii toate bunurile din casă au ars. Din cauza flăcărilor s-a prăbușit podeaua de sub etajul pe care era postamentul, pe care statea statuia, și atunci s-a dus în apă. Oricum nu avea cum să se distrugă statuia, fiindcă era din fibră din sticlă.

Am primit recent vizita lui Matei, fiul domnului Sabin Bălașa, care și-a adus aminte că statuia era din fibră de sticlă și oricum nu ar fi avut cum să ardă. Am fost vizitat la azil și de domnul Mihai Drăgulescu, care a fost șeful șantierului care a construit casa, și am discutat cu el mai mult despre acest lucru: cum s-a întâmplat oare să ia foc?!

Eu, inițial, aveam o teorie. Deoarece frescele au dispărut, putând fi luate de pe pereți, căci erau niște fresce mobile, puteai să le ieri dacă vroiai. Aceste fresce nu s-au mai găsit! Am vorbit cu doamna care este acum proprietara acelei vile și mi-a spus că nu s-au mai găsit respectivele fresce, nu știu unde au dispărut.

Oricum dacă cineva, cum mă gândisem eu că a fost un foc pus ca să mascheze un furt, dacă ar fi luat acele fresce ar fi trebuit să aibă o casă cam de aceleași dimensiuni. Erau vreo 2000 de metri pătrați construiți, nu mai vorbim de ce era în curtea care avea un hectar, ponton, toate astea au rămas cui este acum proprietarul casei”, a povestit Irinel Columbeanu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Unde a greșit Columbeanu flagrant atunci când a construit casa

Irinel Columbeanu a construit vila de la Izvorani după modelul californian, aceasta având o structură din lemn, mai ieftină ca preț, însă care poate lua foc foarte ușor.

Structura casei era din lemn, asta era specialitatea domnului care a construit-o, tot din California. Eu am fost acolo, cu părinții mei și cu Romanița, și am avut ocazia să văd genul de case pe care le construia și care erau tot așa foarte mari, impunătoare.

Am ales să merg pe această soluție care, deși avea structură de beton, fiind mult lemn putea să ardă. Am discutat cu domnul Mihai și ipoteza că focul ar fi putut pleca de undeva de la piscină, dar se pare că nu a fost așa.

Eu cred că pentru a se încadra în costuri, eu fiind destul de zgârcit cu aruncatul banilor chiar și pe o casă, am vrut să țin în frâu aceste costuri, iar lucrul acesta a dus la alegerea unei soluții foarte ieftine care cred că a impietat și asupra modului de izolare al cablurilor electrice.

Este posibil să fi luat foc din această cauză. Mai era acolo și un UPS la subsol, care s-ar putea să fi fost și acesta una din cauze. Posibil să fi fost un scurt circuit și după aceea lemnul se autoaprinde”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Vila lui Irinel Columbeanu de la Snagov era situată pe malul lacului, dispunea de 10000 mp teren, 2500 mp construiti ,15 dormitoare cu baie proprie și dressing, bucătărie profesională, ghețarie, piscină interioară si exterioară, saună, vestiare, 5 garaje și 5 locuri  pentru bărci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net