IMAGINI DEZOLANTE! Incredibil ce s-a găsit printre ruinele vilei de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

Ultima actualizare:

Ceea ce cândva era un adevărat paradis, acum a ajuns o adevărată epavă. Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a devenit acum o principală atracție pentru tinerii din social media. Doi dintre ei au pășit în „tărâmul uitat” și au rămas șocați de cum arată acum fosta locuință a lui Irinel. 

Ce s-a ales din vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu / foto: Colaj Click!
Ce s-a ales din vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu / foto: Colaj Click!

Irinel Columbeanu a dus o viață luxoasă, extravagantă, în vila din Izvorani, care a devenit doar o amintire după ce a ars într-un incendiu din 2020. 

De-a dreptul ireal! Cum arată acum vila lui Irinel Columbeanu 

Doi tineri TikTok-eri au fost curioși să vadă cum se prezintă acum vila lui Irinel Columbeanu, care a devenit o epavă în 2020, atunci când a fost mistuită de foc. 

Aceștia au filmat atât interiorul casei, cât și curtea. În clipul video se poate observa cum din locuința luxoasă de odinioară a rămas acum doar amintiri: obiecte din mobilier, dar cel mai emoționant: o fotografie de-a fostului afacerist cu Irina, fiica sa. 

De asemenea, în curtea casei s-a mai găsit și un ursuleț mare, de pluș, toate fiind doar o amintire a vremurilor frumoase. 

„Mamă, frate, ce paragină! N-ai cum! Geamul spart, fii atent. Ce piscină șmecheră, cât de mișto era.”, se aude pe filmarea devenită virală pe TikTok. 

Irinel Columbeanu, amintiri din vila de la Izvorani 

Dacă înainte era unul dintre cei mai de succes oameni din România, viața lui Irinel Columbeanu s-a transformat radical: a pierdut averea, dar și familia pe care o formase alături de Monica și Irina. 

Cât despre vila în care a locuit, fostul milionar își amintea cu regret cum era viața lui de atunci. 

„Un mare regret. Comparat cu unde stau acum… comparația e groaznică. Eram vecin cu jandarmii. Aici e pontonul unde m-am însurat, ca să zic așa. Unde am făcut nunta, vasul a acostat aici, a început să se clatine.

Era să fie o mare nenorocire aici. Barca i-am vândut-o lui Nicușor. Vecinii erau super ok. Erau și jandarmii, era și fiica domnului Băsescu”, a rememorat Irinel Columbeanu în emisiunea online, ”Fiță cu Adiță”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net