Ce zodii sunt Monica Gabor și Irinel Columbeanu. De ce nu a mers căsnicia dintre ei

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton, în special prin prisma diferenței lor de vârstă. S-au cunoscut pe vremea în care ea abia împlinise 18 ani, iar el era un faimos om de afaceri. Relația lor nu a durat prea mult, dar la începuturi cei doi vorbeau despre cum a luat naștere povestea lor de iubire, menționând și semnele zodiacale ale lor. Au avut sau nu vreo influență zodiile în care sunt născuți, rămâne să descoperiți din cele ce urmează.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format un cuplu
Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format un cuplu

Fostul milionar de la Izvorani a reintrat în atenția presei în urmă cu doar câteva săptămâni, când s-a aflat că a ajuns în grija unui azil și cu greu își mai duce traiul. Odată cu aflarea acestor detalii, a fost luată în vizor și fosta soție și oamenii și-au amintit și de existența ei. 

Cum a început relația dintre Iri și Moni 

Anul 2006 culmina cu căsătoria dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, urmând ca un an mai târziu să vină pe lume Irina, fiica celor doi. Mariajul lor nu a durat la nesfârșit, căci după cinci ani au decis să divorțeze. 

Dacă derulăm timpul, pe vremea în care erau la începutul relației lor, când Irinel și Monica se aflau în cadrul unei emisiuni TV, mărturiseau cum s-au cunoscut, dacă a fost  dragoste la prima vedere, prilej pentru moderatoare pentru a afla ce zodii sunt. 

„Am venit la București să fac niște fotografii, să vadă dacă dau bine pe cameră, și am avut norocul să-l cunosc pe Iri. Eu da (n. r. s-a îndrăgostit la prima vedere), pot să zic liniștită și foarte clar că da.”, a dezvăluit Monica, la acea vreme. 

Întrebați ce zodii sunt, Irinel a răspuns: zodia Gemeni, iar Monica: zodia Capricorn, însă fostul milionar considera mărturisea că între ei exista o conexiune perfectă, fără să se fi intersat dacă astrele au avut vreo legătură: „Între noi doi există compatibilitate perfectă, între zodii, sincer să fiu, nu știu.”, spunea Irinel Columbeanu.

Ce spun astrele despre compatibilitatea zodiilor celor doi

În ciuda faptului că timpul a demonstrat că relația Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu nu a avut viitor, de aceeași părere sunt și astrele, atunci când vine vorba de zodiile lor. 

Lucrurile nu ar fi avut cum să funcționeze între o zodie de pământ - Capricornul, și o zodie de aer - Gemenii, căci diferențele sunt mari, trăsăturile de caracter și interesele comune fiind total diferite.

O relație formata dintr-un Capricorn cu un nativ născut în Gemeni funcționează cu greu, fiind necesară multă muncă. Iubirea nu este suficientă, căci sunt multe aspecte care nu pot fi ignorate.

Partenerele în Capricorn se deosebesc prin liniște și seriozitate, în timp ce Gemenii tind să fie mult mai flexibili și răzgândicioși, aspecte care nu se potrivesc cu seriozitatea Capricornilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net