Elena Merișoreanu îi solicită Monicăi Gabor să-l ajute pe Irinel Columbeanu: „Dacă nu era el, rămânea la Bacău”

Recent, cântăreața de muzică populară, Elena Merișoreanu, a vorbit, într-un interviu despre problemele grave cu banii, care îi fac bătrânețea grea lui Irinel Columbeanu..

Elena Merișoreanu îi cere lui Irinel Columbeanu să-l ajute pe Irinel / foto: arhivă
Elena Merișoreanu îi cere lui Irinel Columbeanu să-l ajute pe Irinel / foto: arhivă

Artista îl compătimește pe Irinel Columbeanu, dar vine și cu o soluție la problema sa. Elena Morișoreanu consideră că fosta lui soție, Monica Gabor, trebuie să îl susțină din punct de vedere financiar, pentru că dacă nu era el, ea nu ajungea să fie bogată acum.

A pierdut toți banii și Monica nu-l ajută

După ce a avut o avere imensă, o parte mare din ea fiind de la regretatul său tată, John Columeanu, Irinel a ajuns să stea într-un azil pe care nici măcar nu-și poate permite să-l plătească, din pensia sa infimă.

A pierdut toții banii și acum trăiește din mila celui care deține azilul, Ion Cassian, dar și a oamenilor care au donat. Până și fiica sa, Irinuca, i-a dat o mână de ajutor tatălui, dar Monica Gabor, nu.

„N-a știut să-și gestioneze banii și averea pe care a avut-o. Pentru că el era dator la bănci și era normal să rămână fără bani. Monica dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință în Dumnezeu ar trebui să-l ajute, dacă nu era Columbeanu Monica nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău. Îmi păre rău de el, e bătrân, dar sper că o să-l ajute.

Ar trebui pentru că el a crescut fata până la o vârstă, a cheltuit foarte mult. Păcat că a ajuns până la vârsta asta să trăiască din mila altora”, a spus Elena Merișoreanu, pentru Viva.

Ce pensie derizorie primește Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu primește o pensie mică de la stat, pe care însă i-o oprește banca, la care este, încă, dator vândut.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial.

În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil.

Fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit și cum o are trecută în telefon pe Monica Gabor.„Mami! Da, normal, fiindcă este mama fiicei mele”, a mai spus Iri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net