Diferența uriașă de vârstă dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Cu câți ani era mai mare omul de afaceri în momentul în care a cunoscut-o pe „scorpia de la Izvorani”

Relația dintre Monica Gabor și fostul milionar Irinel Columbeanu a fost mereu subiectul speculațiilor și zvonurilor în presa de scandal. Un detaliu controversat care a stârnit interesul publicului a fost vârsta Monicăi în momentul în care a început această poveste de dragoste. De-a lungul timpului, s-a vorbit mult despre faptul că Monica Gabor ar fi fost minoră la începutul relației, cu o diferență de vârstă considerabilă între ea și omul de afaceri. Totuși, Irinel Columbeanu aduce acum o nouă perspectivă asupra acestui subiect.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Foto: arhiva.
Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Foto: arhiva.

Potrivit celui de-al doilea volum al cărții sale, Irinel Columbeanu respinge vehement speculațiile referitoare la vârsta Monicăi în momentul când cei doi au început relația lor. În ciuda zvonurilor conform cărora Monica ar fi avut doar 17 ani, Columbeanu neagă această afirmație, oferind detalii privind data de naștere a Monicăi Gabor.

Ea se născuse pe 8 ianuarie 1987, și nu în 1988, așa cum s-a afirmat. Fake news cu nonșalanță! Deci, ea împlinise 18 ani cu mult înainte să o cunosc”, declară fostul milionar în cartea sa.

Această dezvăluire aduce o lumină nouă asupra unei părți a relației care a fost adesea privită cu scepticism și controversă.

Între Irinel Columbeanu și Monica Gabor există o diferență de vârstă de aproximativ 30 de ani.

O poveste de dragoste cu amintiri și o fetiță minunată

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au trăit o poveste de dragoste tumultuoasă, plină de evenimente mediatizate și speculații. Cuplul a fost în centrul atenției, mai ales din cauza diferenței semnificative de vârstă dintre cei doi. Irinel Columbeanu, cu o experiență de viață și afaceri vastă, și Monica Gabor, o tânără frumoasă și plină de vitalitate, au fost subiectul unor comentarii aprinse.

Relația lor a fost consfințită prin nașterea fetiței lor, Irinuca, care a adus bucurie în viața cuplului. Cu toate acestea, drumurile lor s-au despărțit mai târziu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net