Irinel Columbeanu, făcut praf de Selly! „A dat prea mulți bani pe femei! Ți le cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18”

După Gigi Becali, Andrei Șelaru, cunoscut de publicul sub numele de Selly, a comentat acid situația deplorabilă în care se aiuns astăzi Irinel Columbeanu, unul dintre milionarii României. Selly este de părere că femeile l-au adus, de fapt, pe marginea prăpastiei pe Columbeanu, care nu mai are bani acum nici de azil și a aiuns să „cerșească” pe la cunoscuți și pe la rude. 

Situația critică în care a ajuns Irinel Columbeanu l-a mișcat până și pe vloggerul Shelly. 

Irinel Columbeanu (66 de ani) a ajuns să-și ducă bătrânețile într-un azil din Ghermănești și se află în prezent la mila cunoscuților și a rudelor, pe care îi tot imploră pe diverse căi să-i depună bani în conturi, pentru a acoperi cheltuielile lunare de 7000 de lei de la căminul de bătrâni. 

Irinel Columbeanu și-a pierdut întreaga avere, care se ridica cândva la aproximativ 150 de milioane de euro. Vila luxoasă de la Izvorani, în valoare de 3,5 milioane de euro, a ars și ea din temelii la incendiul din 2020.

Selly este de părere, însă, că femeile au reprezentat  punctul slab din viața milionarului, ajuns acum falit, după ce și-a cheltuit banii, în mod nesăbuit, cu acestea. 

Selly: „Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuie

Shelly a analizat pe larg decăderea lui Columbeanu într-un nou episod, încărcat pe canalul său de YouTube, cu un titlul ironic și el: „Irinel Columbeanu: De la prinț la cerșetor”!

„Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. 

E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la 1 milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e. Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. 

El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. 

Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața”, a spus Selly, în noul său vlog, postat pe YouTube, la adresa lui Irinel Columbeanu. 

Selly a lăudat-o, în schimb, pe Monica Gabor, fostă Columbeanu, apreciind că aceasta a intrat și s-a tras la timp din căsnicia cu fostul milionar de la Izvorani. 

„Chiar ghinion a avut omul ăsta. Uite cum era și cum a ajuns azi. Cine a fost omul ăsta, câți bani a avut. 

Șmecherie, dar ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18 ani.

Râdeam noi, dar ajungem și noi la bătrânețe. Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuie”, a mai spus Selly. 

Columbeanu a fost vizitat la azil de fosta iubită, Brianna Caragea

Brianna Caragea a fost iubita lui Irinel Columbeanu Sursa: Facebook
Brianna Caragea, una dintre fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu Sursa: Facebook

Irinel Columbeanu s-a iubit cu multe femei frumoase și chiar fostul milionar  recunoaștea că „prospăturile” au fost și rămân flebețea lui. 

Singura pe care a luat-o de nevastă a fost, însă, Monica Gabor, cu care are o fiică, pe Irina. 

Din păcate, dintre toate femeile din viața lui numai două l-au vizitat la azil. Este vorba de ultima lui cucerire, Oana, dar și de prințesa Brianna Caragea. 

Romanița Iovan, care a avut și ea o relație lungă cu Columbeanu, i-a împrumutat bani de chirie fostului milionar pe vremea când acesta locuia în garsoniera dintr-un complex din București. 

Anna Lesko sau fosta soție, Monica Gabor, nu s-au interesat, însă, deloc de fostul milionar și nici nu s-au înghesuit să-i trimită vreun leu. 

S-a apucat de reclame să facă rost de bani pentru azil: „Nu faceţi ca mine!” 

Irinel Columbeanu locuiește într-un azil din Ghermănești, același în care a stat și tatăl lui până în ultima clipă de viață, de aproximativ două luni. 

Disperat să face rost de bani pentru cheltuielile lunare de la azilul de lux, Iri a aiuns să-și spună povestea de viață în reclame. 

Zilele acestea, fostul milionar face furori pe Internet într-o reclamă cu mesaj anti-exemplu, promovând o societate de servicii de investiții financiare, cu sediul în Arad.

„Dacă investeam 100 de lei în acțiuni la bursă, la fiecare întâlnire cu o fată frumoasă și la fiecare șampanie scumpă băută prin cupluri, nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră închiriată și acum instituționalizat. 

Vă întrebați de ce sunt într-o reclamă. Influencerii pot fi și antiexemple.

De obicei, un influencer are un mesaj faceți ca mine. Cumpărați crema asta, mașina asta, vacanța asta. La mine sfatul este nu cheltuiți ca mine, ci investiți în acțiuni”, este mesajul transmis de Irinel Columbeanu. 

Milionarul trăiește în prezent dintr-o pensie de doar 2000 de lei, bani care nu acoperă cheltuielile lunare de la căminul din bătrâni din Ghermănești. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net