Selly, totul despre succesul său: „Mi-ar plăcea să...” Cât de mult l-a susținut familia

Ultima actualizare:

Andrei Șelaru, cunoscut publicului sub numele de Selly, gustă din plin succesul profesional de la o vârstă foarte fragedă. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, este considerat ca fiind unul dintre cei mai în vogă și bogați influenceri din România. Însă, pe lângă zâmbetul ștrengar pe care îl afișează mereu, simpaticul Selly se pare că mai are momente când și-ar dori să fie din nou copil.

„Mi-ar plăcea să am 14 ani – 15 ani și să nu am nicio grijă pe lume, dar asta pentru foarte puțin timp, pentru că m-aș plictisi foarte repede, dar cred că în poziția în care sunt acum mulți și-ar dori să fie, dar mulți nu știu nici ce înseamnă. Sunt convins că multe persoane, din exterior se gândesc doar la părțile foarte bune sau la bună starea materială plus bună stare personală. Dar eu sunt convins că dacă i-aș pune pe mulți în papucii mei o zi ar avea niște fire de păr alb la finalul zilei”, a spus Selly în cadrul podcastului „Te ascult” moderat de Ilinca Vandici.

Susținut de părinți

Selly a mai vorbit în cadrul podcastului și despre susținerea morală pe care a primit-o din partea celor din jurul său:

„Familia a fost cea care m-a susținut cel mai mult, iubita mea mă susține foarte mult în ceea ce fac și eu o susține pe ea. Eu sunt la modul că acum nu mai am nevoie de o susținere morală. Familia mea a început să mă susțină ulterior când au realizat că fac un lucru senzațional. La început familia mea a fost dezinteresată. Mi-au zis <Andrei cât tu ești ok la școală faci ce vrei>”.

Click! spune

Selly s-a născut pe 28 februarie 2001, în Craiova. Mama sa este profesoară de matematică, iar tată lui este un ingier silvic. Chiar dacă a crescut într-o familie cu posibilități materiale modeste, părinții lui Selly i-au oferit ceva – spune el – mult mai important, adică timpul lor. Timp pe care l-au petrecut împreună, în fiecare zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net