Ce studii are Irinel Columbeanu și unde a lucrat înainte de a deveni milionar. Ce facultate a absolvit cu nota 10 și care este meseria sa de bază

Irinel Columbeanu (66 de ani) a devenit cunoscut prin cuceririle sale sentimentale. Relația lui cu Monica Gabor a ținut ocupate primele pagini ale ziarelor ani la rând. De asemenea, s-a vorbit despre omul de afaceri când și-a pierdut întreaga avere și se vorbește și acum, după ce a ajuns la azil. Și deși nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, majoritatea cunoscându-l de la televizor, puțini sunt cei care știu ce studii are fostul milionar.

Ce meserie are la bază Irinel Columbeanu / Foto: Arhiva Click!
Ce meserie are la bază Irinel Columbeanu / Foto: Arhiva Click!

În vârstă de 66 de ani, Irinel Columbeanu este un personaj extrem de mediatizat în România. A devenit cunoscut datorită relațiilor sale controversate cu femei mai tinere, printre care Romanița Iovan, Anna Lesko sau Prințesa Brianna Caradja, dar și cea care i-a fost soție, Monica Gabor. Dar s-a vorbit mult despre fostul milionar și atunci când și-a pierdut întreaga avere și acum când a ajuns la azil.

Ce meserie are la bază Irinel Columbeanu

Deși majoritatea românilor cunosc detalii din viața omului de afaceri, au existat și cei care s-au întrebat cum a reușit să se îmbogățească și ce studii are Irinel Columbeanu. Ei bine, conform diplomei sale de absolvent al Institutului Politehnic Român, profesia de bază a fostului milionar este cea de inginer. A absolvit Facultatatea de Electrotehnică din Cadrul Facultății București. Nu oricum, ci cu 10. Ulterior, cu diplomă de inginer, s-a angajat la Institutul de Nutriție și Îngrășăminte din Balotești.

„Am lucrat la IBNA Balotești, ca inginer energetic, până când am fost dat afară c-un picior în fund cu exact un an înainte de Revoluție, pentru că m-am apucat să informez Partidul că se fură din nutrețurile țării, de parcă nu știau că raportările recoltelor erau din burtă. Și ca să nu mai bat toba cu asta a trebuit să dispar de-acolo. Vă dați seama ce satisfacție am avut când a venit Revoluția”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru playtech.ro.

Șutul primit se pare că l-a trezit la realitate pe Irinel Columbeanu, iar Revoluția l-a ajutat mult. De asemenea, a devenit milionar în euro după ce s-a lansat în afaceri, asta până când și-a pierdut întreaga avere.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net