Motivul real pentru care Monica Gabor nu-l aduce în România pe Mr. Pink: „Poate se întâlnește cu Columbeanu”

Monica Gabor și-a găsit dragostea în brațele lui Mr. Pink, un milionar din America, la scurt timp după destrămarea mariajului cu Irinel Columbeanu, tată fiicei sale, Irina Columbeanu. Deși „fosta scorpie de la Izvorani” și-a refăcut viața, actualul partener nu a călcat până acum pe meleaguri românești. Motivul? L-a dezvăluit chiar Emil Gabor, în urmă cu ceva timp. 

Monica Gabor și Mr. Pink / foto: Social media
Monica Gabor și Mr. Pink / foto: Social media

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Povestea lor de dragoste nu a durat foarte mulți ani, din motive deja cunoscute. În ciuda faptului că nu mai formează o pereche, cei doi vor rămâne mereu uniți prin prisma fiicei lor, care trăiește cu mama ei și Mr. Pink în America, în timp ce fostul milionar de la Izvorani își duce traiul într-un azil de bătrâni. 

Motivul pentru care Mr. Pink nu a venit în România 

În urmă cu mai mulți ani, de sărbătoarea Paștelui, când Emil Gabor și-a revăzut cele trei fiice, întrebat care este motivul pentru care „ginerele lui” nu a fost prezent, bărbatul și-a expus punctul de vedere:  

„Vine şi el. Nu poate pleca chiar mereu, mereu. Se supără. Şi nici Mr. Pink... îi dă drumul chiar aşa să meargă? Ce zice? Că poate se întâlneşte cu Columbeanu. Dar ei nu mai au nimic împreună", a declarat Emil Gabor pentru Antena Stars.

În urmă cu doar câteva luni ieșea la iveală faptul că Monica Gabor nu ar avea o viață atât de strălucită în brațele milionarului chinez, căci acesta ar încerca să o controleze. Nu spunem noi, ci surse din anturajul ei. 

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații tinerei, pentru Playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net