Cum arată camera de la azil în care trăiește Irinel Columbeanu. Fostul milionar nu renunță nici acum la tabieturile de pe vremuri. FOTO

Falimentar, îndatorat și fără susținere din partea multora, Irinel Columbeanu s-a retras la  azil, același loc unde și-a petrecut ultimele zile tatăl său, la fel și Zina Dumitrescu, faimoasa creatoare de modă.

Irinel Columbeanu locuiește la azil / foto: România TV
Irinel Columbeanu locuiește la azil / foto: România TV

În modestia unei camere confortabile, așa cum el însuși mărturisește, trăiește acum la căminul din Ghermănești.

Odată un milionar din Izvorani, Irinel Columbeanu și-a adus la azil hainele, încălțămintea și accesoriile pe care le prețuia enorm. Chiar dacă, nu demult, era o figură excentrică ce atrăgea atenția pe prima pagină a ziarelor, mutarea la azil nu l-a schimbat prea mult în acest sens.

Aproape obsedat de lucrurile de marcă, încă iubește acele elemente, chiar dacă nu mai au loc în micuța sa cameră.

Nu a renunțat la hainele de lux

Fostul milionar încă mai are haine de lux / foto: România TV
Fostul milionar încă mai are haine de lux / foto: România TV

România TV a avut acces în premieră în camera în care locuiește acum Irinel Columbeanu. Un simplu privit în încăpere dezvăluie pasiunea sa pentru brandul Louis Vuitton: o valiză, o servieta, chiar și o pereche de adidași, toate marcate de celebrul LV. Dulapul este plin cu haine ce aparțin unor branduri de renume.

„Mă simt extrem de confortabil în această cameră. Altădată eram înconjurat de oameni, în special de «oameni». Dar acum nu îi invit aici, prefer să merg eu la ei [...]

Acești adidași îndrăzneți i-am purtat pentru prima dată la Paris. Eram cu Monica și când am ieșit din hotel – ne cazasem la Plaza Athénée – o doamnă a venit la mine să mă felicite pentru adidașii mei atât de îndrăzneți.

Hainele de marcă din dulap încă le port, mai ales când mă apără de frig”, a dezvăluit Irinel Columbeanu în interviul acordat sursei menționate mai sus. 

Nu mai vrea femei tinere ca-n trecut

Acum, Irinel visează la o femeie de vârsta lui / foto: România TV
Acum, Irinel visează la o femeie de vârsta lui / foto: România TV

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, își va petrece Sărbătorile la căminul pentru vârstnici din Ghermănești anul acesta. După o perioadă marcată de relații cu tinere, acum își dorește să-și reconstruiască viața alături de o femeie matură și serioasă, mai apropiată de vârsta sa.

„Simt nevoia unei doamne serioase în viața mea, și nu neapărat una care să fie vedetă de televiziune. Am ales să vin aici pentru că nu aveam pe nimeni să aibă grijă de mine.

Nu sunt sigur dacă m-aș recăsători, probabil că nu. Totuși, am nevoie de cineva care să-mi fie aproape, pentru că inima mea a rămas tânără”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul aceluaiași interviu. 

Fostul milionar și-ar fi dorit să petreacă Sărbătorile alături de fiica sa, Irina, singura care i-a trimis bani din Statele Unite din economiile personale. Fosta sa soție, Monica Gabor, nu a luat legătura cu el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net