Ce pensie colosală încasează Prigoană și ce mesaj dur i-a transmis lui Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerșea azi milă…”

Silviu Prigoană a „bătut-o” până și pe Monica Tatoiu la capitolul pensie. Fostul om de afaceri a cotizat sume colosale la Stat timp de 20 de ani și acum a ajuns să încaseze o pensie de ordinul zecilor de mii de euro! 

Silviu Prigoană (59 de ani) a avut grijă să-și aranjeze bătrânețile din vreme. De-a lungul timpului, Prigoană a demarat afaceri cât se poate de profitabile, de milioane de euro, în diverse domenii, de la salubritate la televiziune. 

Omul de afaceri a fost, însă, mereu chibzuit cu banii, așa că a cotizat timp de 20 de ani la Stat cu sume impresionante, mai ales că avea salarii de ordinul sutelor de mii de euro. Prigoană a avut, astfel, grijă să-și asigure o pensie de invidiat din care să trăiască liniștit la bătrânețe, atât el, cât și copiii lui. 

Așa se face că, la acest moment, Silviu Prigoană este unul dintre milionarii de lux ai României. 

Ce pensie are Prigoană?! Te ia cu amețeală! „Iau 11.000 de euro net pe lună. Atât îmi dă poștașul în mână” 

„Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu! 

Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata!“, a declarat omul de afaceri, în podcastul lui Viorel Grigoroiu

Ce salariu uriaș a încasat Prigoană timp de 20 de ani? „60.000 de euro am cotizat lunar, la Stat”

Silviu Prigoană a cotizat la Stat, timp de 20 de ani, cât s-a aflat în fruntea afacerilor sale, o sumă uriașă, omul de afaceri fiind remunerat cu salarii de peste 100.000 de euro. 

„Timp de 20 de ani, eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar.

Cum adică să-mi pun eu ca șef, salariu minim pe economie, ca să nu cotizez? E o prostie asta ce a zis Tatoiu!”, a mai precizat Silviu Prigoană. 

Lecție de viață dură pentru Irinel Columbeanu! „Nu trebuia să ajungă la mila altora…”

Prigoană l-a adus în discuție și pe fostul milionar Irinel Columbeanu, ajuns acum falit într-un azil, pe care nu are bani să-l mai plătească. 

Omul de afaceri i-a oferit o lecție de viață dură lui Columbeanu, care nu a cotizat la Stat și a ajuns acum pe drumuri, cu o pensie minimă de 2000 de lei. 

„Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fi prevăzător

Dacă și Columbeanu făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la Stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani”, a mai spus omul de afaceri. 

Milionarul Silviu Prigoană s-a născut la data de 22 decembrie 1963, în localitatea Gherla, din Cluj. Prigoană este un om de afaceri și politician român, a fost acționar principal la Rosal Grup și fondator al posturilor de televiziune: Realitatea TV, Etno TV și Taraf TV. Acesta a fost deputat de București, din partea PDL, în legislatura 2008-2012.

Silviu Prigoană a fost căsătorit cu prima sa soție, Viorica, care a decedat, la doar 30 de ani, de cancer la ficat, în anul 1994. Din această căsătorie, omul de afaceri are doi fii, Honorius și Silvius. 

Silviu Prigoană s-a căsătorit a doua oară cu vedeta tv Adriana Bahmuțeanu, cu care a avut, însă, o relație tumultoasă. Cei doi au la activ nu mai puțin de patru divorțuri și încă se mai judecă și acum prin tribunale pentru cei doi copii, Maximus și Eduard. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net