Prigoană i-a tăiat moțul nepotului Arthur! Afaceristul, declarații exclusive după fericitul eveniment

#Exclusiv Click!

Silviu Prigoană e un om bogat, la propriu și la figurat! Afaceristul are șapte copii, o soție frumoasă de pică și, de un an, și un nepoțel! Fiul lui Prigoană din prima căsătorie, Honorius, tocmai ce a tăiat moțul, zilele trecute, băiețelului său Arthur.

Silviu Prigoană și-a găsit, în sfârșit, liniștea în sânul familiei. Afaceristul și soția sa, Mihaela, s-au cunoscut în 2015, iar în 2016 și-au oficializat relația. Mihaela este originară din Sibiu, este divorţată și este mama a trei copii: Ionuţ, Ana Maria şi Alexandra.

Afaceristul se mândrește și el, la rândul lui, cu patru băieți din căsniciile anterioare, Honorius, Silvius, Maximus şi Eduard ( pe ultimii doi îi are cu Adriana Bahmuțeanu).

De un an de zile, însă, Prigoană este și bunic. Afaceristul tocmai ce i-a tăiat moțul, zilele trecute, nepoțelului său Arthur, băiatul lui Honorius Prigoană, fiul său cel mare. Arthur este primul nepot al lui Silviu Prigoană și a venit pe lume, în prima lună a anului 2022.

„Sunt bunic de un an de zile"

Sunt bunic de un an de zile și i-am iat moțul lui nepotă-miu. De fapt, nașul i-a taiat moțul, nu am nici un merit eu pe tema asta. Nașul i l-a tăiat. Honorius are un băiețel Arthur cu «th».

Silvius e plecat în Maramureș. S-a dus la neamuri pe acolo, pe la Negrești. E viață acolo, e trai, e eco, mănâncă numai produse din curte și din grădină”, a declarat afaceristul, în exclusivitate pentru Click!

Honorius Prigoană este căsătorit din anul 2016 cu o tânără de 34 de ani pe nume Corina Bode. Cei doi formează un cuplu fericit, fiind cununați religios de către Adrian Alexandrov și Elena Udrea.

Honorius și Corina s-au cunoscut în SUA, acolo unde tânăra se mutase împreună cu familia. Honorius este proprietarul unui apartament în Chicago, dar cei doi soţi au decis să se stabilească în România, având în administrare mai multe afaceri.

Honorius şi Silvius sunt băieţii cei mari ai afaceristului Silviu Prigoană din prima căsătorie. Cei doi erau mici când și-au pierdut mama. Prima soție a afaceristului s-a stins din viață în doar șase luni, răpusă de o boală incurabilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner catalin moroșanu png
 Șerban Pavlu își adoră rolul din "Clanul" și a avut multe de învățat de la el
banner cosmin cernat png
Denis Hanganu a povestit totul pentru Click! despre cele mai grele scene din "Clanul"
image
actualitate.net
image
actualitate.net