Prigoană și-a scos soția și băieții la premiera „Pup-o, mă! 3”! Foarte mulți mondeni ai Capitalei au venit să vadă noua comedie românească

#Exclusiv Click!

Foarte multe personaje mondene s-au adunat, vineri seară, la premiera noului film românesc „Pup-o mă! 3”. Afaceristul Silviu Prigoană (59 de ani) a fost și el prezent, și nu singur, ci cu aproape tot familionul după el, adică împreună cu actuala soție, Mihaela (44 de ani), și cu trei dintre băieți.

Al treilea film din seria „Pup-o, mă!”, „Ouăle, franceza și ardelenii”, s-a lansat, în seara zilei de 17 februarie, în cinematografele din toată țara, iar producătorii au organizat cu această ocazie și o vizionare de gală, care a avut loc la Cinemax Veranda Mall, din zona Obor a Capitalei. Cum se obișnuiește la astfel de evenimente, au fost invitați mai mulți mondeni, aşa că a fost plin de figuri cunoscute din showbiz.

Alin Panc şi Alexandru Pop - alias Văru Săndel, doi dintre actorii principali din „Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii”, au fost gazdele evenimentului și au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce reacție au spectatorii atunci când vor vedea filmul. „Această a treia parte este mai lucrată și mai complexă decât celelalte două. Primul film (lansat în anul 2018, n.r.) a avut un succes foarte mare. Noi am fost deschizători de drumuri la ce vedeţi că se întâmplă acum în cinematografia românească. Acum se lansează o graoză de filme românești și asta e de bine”, au declarat Alexandru Pop și Alin Panc, la premieră, pentru Click!

Kristina Cepraga a venit la lansare împreună cu fiica ei

Kristina Cepraga a mărturisit că o ia pe fiica sa, Aurora-May, peste tot
Kristina Cepraga a mărturisit că o ia pe fiica sa, Aurora-May, peste tot

Kiristina Cepraga (43 de ani) face și ea parte din echipa fiomului „Pup-o, mă! 3”, iar la evenimentul prilejuit de lansarea oficială a venit împreună cu fiica ei, Aurora-May (7 ani şi jumătate). „O iau cam peste tot cu mine. Bine, la filmări nu s-a pus problema, am lăsat-o cu bunicii ei. Eu în film interpretez rolul unei franțuzoiace și pentru asta a trebuit să învăț să vorbesc cu „r”-ul acela specific” , ne-a declarat frumoasa actriță.

Prigoană vrea să sponsorizeze și el un film, de dragul lui Ionuț, fiul soției sale

Dintre invitați, l-am reținut pentru câteva declarații și pe Silviu Prigoană, care a atras multe priviri asupra sa, căci era însoțit de aproape tot familionul. Omul de afaceri radia în prezența frumoasei sale soții, Mihaela, și a trei dintre fiii lor - este vorba despre Maximus și Eduard, cei doi copii pe care afaceristul îi are cu Adrian Bahmuțeanu, și despre Ionuț, fiul pe care îl are soția sa din căsătoria precedentă.

Așa am aflat că Ionuț este atras de acorie și Prigoană îl încurajează pe acest drum, intenționând să-i facă băiatului un film în America. „Dacă lui îi place să fie actor, de ce nu? Îi fac și un film! Îi iau un Ferrari. Uite, vorbim cu Văru Săndel aici și gata filmul. Eu sunt de acord. Nu știu ceilalți doi băieți ce vor să se facă, pentru că încă nu s-au hotărăt. Sunt mici încă”, a declarat Silviu Prigoană, în exclusivitate pentru Click!

Invitaţii au făcut fotografii la panoul uriaş cu afişul filmului

Alice Peneacă a venit la premieră împreună cu iubitul ei, Dragoș Calminte
Alice Peneacă a venit la premieră împreună cu iubitul ei, Dragoș Calminte

De la premieră, nu a lipsit nici fotomodelul Alice Peneacă (31 de ani), care a venit împreună cu noul ei iubit, Dragoș Calminte. „Dacă tot am jucat cu Alin și cu Săndel în serialul (care are același nume cu trilogia, «Pup-o, mă!», n.r.) de a Prima TV, am zis să continuăm colaborarea și pentru «Pup-o, mă! 3». Nu am avut un rol mare, dar a fost mare distracție la filmări. Și a ieșit ceva super”, ne-a spus Alice Peneacă.

„Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii” a intrat din 17 februarie în cinematografe

„Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii” este o comedie, realizată după un scenariu scris de Salex Iatma. Faţă de primele două filme ale trilogiei, lansate în 2018- respectiv în 2021, care au fost regizate de Camelia Popa, ce-a de-a treia parte poartă semnătura regizorului Tudor Botezatu. Filmul îi are în roluri principale pe actorii Alin Panc, Alexandru Pop, Cosmin Selesi, Kristina Cepraga Goodwin, Damian Victor Oancea, Sorin Misiriantu, Alice Peneaca, Maria Georgiana Vacariu, Ioana Grama și Andrei Pop.

În ultima parte a trilogiei, Tică (interpretat de Alin Panc), singurul rămas neînsurat, este păcălit de frații săi - Horică (Alexandru Pop) şi Bică (Cosmin Seleşi), să facă şi el acest pas, spunându-i-se că a ajuns la vârsta la care ori se căsătoreşte şi el, ori înnebunește. Acţiunea se complică atunci când apar în poveste un popă străin (interpretat de Damian Victor Oancea), o franțuzoaică feministă, Lorette (interpretată de Kristina Cepraga), și trei mândre cu rol de ispită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
cub laurentiu duță png
banner petre nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net