Cum arată acum Kitty Cepraga, fosta iubită a lui Mutu. Au avut o relație tumultoasă

Ultima actualizare:

Kitty Cepraga, 42 de ani, este, în continuare, o prezență impresionantă, prin calitățile la care nu a renunțat vreodată, eleganță și frumusețe naturală. În urmă cu aproape două decenii, ea părăsea România, pentru a se stabili în Italia. Decizia venea la scurt timp după ce suferise o decepție, o relație eșuată cu nimeni altul decât Adrian Mutu.

La începutul anului 2004, Adrian Mutu era pe val, fiind atacantul echipei britanice, Chelsea, înainte de scandalul consumului de cocaină, care i-a faultat definitiv cariera de jucător. În aceeași perioadă, cel supranumit „Briliantul” punea capăt unei scurte relații, de aproximativ două luni, cu frumoasa prezentatoare de televiziune, din acea perioadă, Kitty Cepraga.

A invitat-o la Londra

Blondina și-ar fi pus mari speranțe în relația cu jucătorul de fotbal, Mutu fiind unul dintre cei mai râvniți bărbați din România, din acea perioadă. Nu a fost să fie. „Da, îl iubesc!”, declara, la vremea aceea Kitty Cepraga, care petrecuse timp cu Adrian Mutu la Londra, unde cei doi ar fi luat masa cu cântărețul Eros Ramazzotti. Ca o ironie, după acest episod, Kitty părăsea România pentru a trăi chiar în țara de origine a superstarului Ramazzotti, Italia.

S-a speculat, la acea vreme, că Adrian Mutu, proaspăt divorțat de Alexandra Dinu, ar fi fost deranjat de zvonurile legate despre o presupusă nuntă între el și Kitty Cepraga. S-a spus că zvonurile ar fi fost răspândite chiar de ea, un lucru greu de crezut, mai ales că cei doi fuseseră foarte discreți în privința relației lor. „Tânără, frumoasă și celebră în România”, o descria Adrian Mutu pe noua sa iubită, atunci când a fost întrebat, la Londra, despre partenera lui, fără să îi divulge identitatea.

De fapt, atunci când zvonurile au început să apară, în România, confirmările au venit fix din partea mamei lui Adrian Mutu și a lui Octavian Cepraga, tatăl lui Kitty.

Inițial, Kitty Cepraga i-ar fi refuzat avansurile lui Mutu, venite sub forma unei invitații la Londra, dar, în cele din urmă, a cedat, întâlnirea transformându-se într-o relație. O relație de scurtă durată, așa cum am menționat, de două luni. 

Anii au trecut și, în Italia, Kitty Cepraga l-a cunoscut pe James Goodwin, care i-a devenit soț, în 2011. Cei doi au și o minunăție de fetiță, pe Aurora May. Kitty a divorțat de James, după o căsnicie de 15 ani, și a revenit în țară, probabil definitiv. Într-un interviu acordat, în exclusivitate, Click, Kitty Cepraga a spus că Aurora May s-a acomodat în București.

Kitty Cepraga a devenit cunoscută, grație proiectului „Școala vedetelor”, din anii 90. Era adolescentă, iar implicarea în poriectul TVR, alături de artiști cum ar fi Adrian Despot sau Călin Goia și membrii trupei Class, i-a deschis apetitul pentru showbiz. De altfel, Kitty era obișnuită, oricum, cu acest mediu, tatăl ei fiind regretatul jurnalist Octavian Cepraga, decedat în ianuarie 2022, la 75 de ani.

Kitty a dus mai departe numele tatălui ei, fiind prezentatoare, la TVR, sau VJ-iță la un post muzical. A ales, în cele din urmă actoria, fiind distribuită în filme precum „Unknown Beyond”, „Moștenirea”, „Gun of the Black Sun” și „Botticelli Murders”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net