Cât de transformată e Kitty Cepraga la 42 de ani!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Acum aproape 20 de ani, Kristina Cepraga a decis a plece în Italia și să ia viața de la zero. Acolo a devenit o foarte cunoscută actrița, scenaristă, regizoare, dar și producătoare de filme. Kitty Cepraga și-a construit, timp de două decenii, o carieră și o familie departe de România. Acum, însă, s-a întors în țară, împreună cu fiica ei, Aurora May, care îi calcă pe urme.

Kristina Cepraga e aproape neschimbată la 42 de ani Sursa:OK !TV
Kristina Cepraga e aproape neschimbată la 42 de ani Sursa:OK !TV

Mai vezi și: Kitty Cepraga, adevărul despre divorțul de James: “Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite“

Kristina Cepraga arată și acum ca un model!

Kristina Cepraga a rămas, de-a lungul timpului, o persoană extrem de discretă. S-a căsătorit în 2011 cu James Goodwin și au împreună o fetiță, pe Aurora May, care îi moștenește talentul artistic. Vedeta și-a petrecut pandemia în România, iar acum, deși s-a spus că va rămâne definitiv în țara natală, Kitty este tot între două țări, fiind și cetățean italian.

Citește și: Kitty Cepraga, despre despărţirea de soţ şi revenirea în România: "Vreau iubire în toate formele posibile''

Actrița a deschis, joi seară, Bucharest International Film Festival, eveniment ce se va desfășura până pe 9 octombrie în Capitală, și unde Kristina Cepraga este, anul acesta, director artistic al secțiunii Focus Italia.

  • S-a întors Kitty Cepraga definitiv în România?

Definitiv este doar moartea pentru că mergem în cealaltă parte a existenței sau a ne- existenței. Momentan sunt în țară, am foarte multe proiecte aici. Eu mă ocup și de cursurile de actorie de la școala italiană din București, fiind și cetățean italian. Sunt între țări.

  • În ce proiecte ești implicată la acest moment?

În vara aceasta, am terminat de filmat o comedie românească, numită „Pup-o, mă! 3”, care va avea premiera chiar la Prima TV. Este un rol foarte simpatic, un rol de franțuzoaică, o româncă, de fapt, care a plecat în Franța, drept pentru care tot personajul meu vorbește cu accent francez. Va aștept sa vedeți aceasta comedie simpatică cu Văru Săndel, cu Alin Panc și Cosmin Seleși, la Prima TV.

Vezi și: Cum a reuşit Kitty Cepraga să-şi ascundă sarcina opt luni

Fetita îi calcă pe urme! Kitty Cepraga: „Sunt tare mândră de ea!”

  • Ce face Aurora May? S-a acomodat aici?

Fetița face foarte bine, chiar s-a acomodat cu Bucureștiul. Slavă Domnului, mergând la școala italiană, și-a creat această mică lume în București. A învățat și limba română și acum este în clasa a 2-a. Merge înainte, face cursuri de actorie cu mama ei.

  • E o mică actriță?

Vom vedea ce va decide ea atunci când va fi mare. Mi se pare, însă, incredibil că a avut șansa deja să joace cu Marius Manole, cu Medeea Marinescu și cu mine într-un scurt metraj, care a avut premiera la TIFF, la San Sebastian și la Sarajevo.

A intrat pe zona asta artistică, eu dorindu-mi pentru ea să facă ce-și dorește atunci când va fi mare. Cred că este talentată, face și pian, e un copil cu o sensibilitate artistică foarte dezvoltată și sunt tare mândră de ea!

Ups: Cu un ochi vânăt şi complet schimbată! Ce a păţit Kitty Cepraga

A divorțat după 15 ani de căsnicie!

Kitty Cepraga a devenit cunoscută încă din adolescență, când făcea parte din proiectul de mare succes Școala vedetelor.

urmând cursurile facultății de teatru ulterior și absolvind în 2004, când s-a și mutat în Italia. Primul rol notabil al lui Kitty Cepraga a venit în filmul Unknown Beyond, dar a mai jucat și în Moștenirea, Gun of the Black Sun sau Botticelli Murders.

În Italia, l-a cunoscut și pe cel care i-a devenit soț, James Goodwin, un englez cu origini franceze, cu care are o fetiță, Aurora-May, în vârstă de opt ani. Căsnicia lor nu a mai mers, iar după 15 ani împreună, cei doi au divorțat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!