Tatăl Cristinei Cepraga a murit la 76 de ani! Reacția actriței: «Probabil e o eroare medicală»!

Clipe dificile pentru vedeta de televiziune Cristina Cepraga. Tatăl Cristinei, jurnalistul Teofil Octavian Cepraga a murit la 76 de ani. Cauza decesului nu a fost făcută publică. 

Tatăl Cristinei Cepraga a murit la 76 de ani Sursă foto: Viva!
Tatăl Cristinei Cepraga a murit la 76 de ani Sursă foto: Viva!

Jurnalistul Teofil Octavian Cepraga a murit luni, 31 ianuarie. Anunțul a fost făcut de către fiica acestuia, Cristina. Vedeta nu a dezvăluit care este cauza pentru care tatăl său s-a stins din viață. În cadrul unui interviu, Cristina a confirmat, cu ochii în lacrimi, că părintele ei a murit și a subliniat că întreaga familie se află în stare de șoc, încercând să proceseze vestea dureroasă. 

"Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi", a declarat Cristina Cepraga, pentru Fanatik. 

Cristina Cepraga a povestit că, deși tatăl ei se confrunta de ceva vreme cu o serie de probleme medicale, nu s-a gândit nici măcar preț de o secundă că starea bărbatului se va deteriora atât de rapid. Șocată de cele întâmplate, vedeta consideră că este vorba despre o eroare medicală. 

Octavian Cepraga, carieră de 50 de ani în domeniul jurnalismului

Tatăl Cristinei Cepraga, Teofil Octavian Cepraga a fost unul dintre cele mai rezonante nume ale jurnalismului. A avut o carieră de peste cincizeci de ani. Primele rânduri le-a scris atunci când a fost redactor la ziarul România Liberă. Pasiunea pentru litere și știri i-a adus numeroase satisfacții de-a lungul timpului și locuri de muncă în care a activat cu drag și dedicare. A fost reporter, redactor, redactor de rubrică, dar și prezentator la Radio matinal sau al Emisiunii De la 1 la 3.

Între 1992 – 1996 , Teofil Octavian Cepragaa ocupat funcția de  redactor-șef adjunct, Secretar general de redacție și realizator la Departamentul de emisiuni informative al TVR. 

Începând cu anul 1997, tatăl lui Kitty Cepraga a produs mai multe emisiuni. Căsătorit cu Alexandra, un alt nume marcat în istoria TVR, el a sprinjinit-o pe aceasta în proiectele în care a fost implicată: Tezaur Folcloric, Eurovision, Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia.

Kitty Cepraga a părăsit România de aproape două decenii 

Kitty Cepraga nu mai locuiește în România de aproximativ două decenii. Deși a plecat din țara natală, Cristina nu a renunțat la pasiunea pentru actorie. Ea a devenit producător muzical, dar este dedicată și multor activități de voluntariat. 

Despre viața sa personală nu sunt cunoscute multe amănunte întrucât actrița este o persoană discretă, care preferă să țină aspectele private doar pentru ea și persoanele apropiate. Ea a fost căsătorită cu un francez, timp de 15 ani și este mama unei fete pe nume Aurora May. 

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Coadă la Caritas, în faţa sediului ziarului "Mesagerul Transilvan"
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net