Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, un nou scandal. Bruneta l-a dat în judecată pe tatăl copiilor ei

Silviu Prigoană a fost chemat în instanță de fost soție, Adriana Bahmuțeanu. Bruneta își dorește ca unii dintre băieți să locuiască împreună cu ea, după ce au petrecut vacanța împreună. La rândul lui, afaceristul mărturistește că a făcut deja demersurile legale în acest sens.

image

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unele dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt cunoscuți pentru împăcările și despărțirile pe care le-au avut. Acum, cei doi copii pe care îi au împreună au rămas în grija tatălui, însă unul dintre ei nu vrea să mai locuiască cu el. 

Adriana Bahmuțeanu: „Asteptăm ca instanța să stabilească un termen”

 Adriana Bahmuțeanu a petrecut vacanța în America, alături de cei doi copii pe care îi are cu Silviu Prigoană. La întoarcere, cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu ea, astfel că vedeta a depus o cere de ordonanţa preşedinţială, la Judecătoria Sectorului 5, prin intermediul căreia cere: modificarea măsurii privitoare la minori, mutarea domiciliului, modificarea pensiei de întreținere, suplinire acord.

„Da, am înaintat această cerere. Fiul meu cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu mine, la întoarcerea din vacanță. Asteptăm ca instanța să stabilească un termen.", a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Spynews.ro.

Silviu Prigoană: „Am înștințat Protecția Copilului”

La rândul lui, Silviu Prigoană a mărturisit că nu are cunoștință despre această ordonanță președințială. Mai mult decât atât, afaceristul a făcut demersurile necesare în legătură cu cel mic, care nu a mai revenit la domiciulu după vacanța în care a fost cu mama sa. 

„Nu am cunoștință de aceasta ordonanţa preşedinţială. Adriana Bahmuțeanu a încălcat hotărârea judecătorească și este infracțiune, în primul rând. Și, în al doilea rând, nu a dus copilul la școală, este o altă infracțiune, două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu închisoare. Însă își asumă responsabilitatea a ceea ce face. S-au ocupat avocații. Am înștințat Protecția Copilului Sector 3, Sector 5, Poliția, executorul judecătoresc. S-au făcut toate demersurile necesare.

Copilul nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătorești. Dânsa avea obligația să aducă copilul acasă. Ulterior, dacă dorea să faca ceva, exista proceduri legale. Cum eu am procedat legal și dânsa trebuia să procedeze legal, legea este numai pentru unii, nu pentru toată lumea. Probabil cel mic locuiește la Adriana, abuziv. Nu am cunoștință, știu că nu a fost adus acasa, conform hotărârii judecătoresti, la domiciliul meu.

Ea avea obligația să ia și să îi aducă. Ce știu cu sigurantă, de pe cântarul medicului de familie, este că a plecat cu 80 kg și s-a întors cu 90 kg, în 3 saptamâni. Totuși, are 12 ani…", a declarat Silviu Prigoană, potrivit sursei amintite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net