Prigoană e sub papucul nevestei? “Mihaela e cu finanțele! Portofelul e la ea!“

#Exclusiv Click!

Silviu Prigoană iese rar în lume alături de soția sa, Mihaela, dar și atunci când iese se fălește cu ea. Afaceristul ne-a dezvăluit că la el acasă cântă... găina, căci i-a lăsat pe mână chiar și finanțele familiei.

Mihaela și Silviu Prigoană formează un cuplu de șapte ani. Ea este o persoană extrem de discretă și își face foarte rar apariția în spațiul public.

Cei doi au făcut furori, recent, la premiera filmului „Pup-o, mă! 3” , unde Prigoană a defilat țanțoș la braț cu soția, cei doi fiind însoțiți de trei dintre băieții lor, mai precis Eduard și Maximus (fiii lui Prigoană din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu), dar și de Ionuț (fiul Mihaelei din primul ei mariaj).

Familia s-a întregit oarecum cu acest prilej, iar Prigoană, fericit din cale afară, a dat din casă, dezvăluind că averea sa, deloc neglijabilă, se află acum pe mâinile soției.

Ține banii la nevastă

Am soție frumoasă, lăsați-mă să mă laud cu ea! Avem o famile mare, noroc că au mărit ăștia alocațiile și avem cu ce exista, mai bine zis co-exista. Ne bazăm pe Mihaela, bineînțeles ea ne și finanțeaza. Doamna e cu banii aici. La ea e portofelul! Sunt fericit că am reușit să fim împreună toți, cu băieții, după mult timp”, ne-a dezvăluit Silviu Prigoană.

Mihaela: ”Nu sunt cu Silviu pentru banii lui”

Mihaela și Silviu Prigoană s-au cunoscut în 2015, iar în 2016 și-au oficializat relația, imediat după ce omul de afaceri a divorțat de Adriana Bahmuțeanu.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor buni prieteni. Mihaela este originară din Sibiu, este divorţată şi ea și este mama a trei copii: Ionuţ, Ana Maria şi Alexandra.

Afaceristul se mândrește și el şi cu patru băieți din căsniciile anterioare, Honorius, Silvius, Maximus şi pe Eduard ( ultimii doi îi are cu Adriana Bahmuțeanu).

M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit. Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie.

Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit. Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni”, a declarat Mihaela, pentru revista Taifasuri.

Prigoană e pensionar de lux. Ce pensie astronomică are? 

Silviu Prigoană a decis să se pensioneze acum un an, cu zece ani mai devreme. Omul de afaceri s-a ales, totuși, cu o pensie frumușică căci câștigă aproape cât salariul unui CEO de multinațională.

„32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro). Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale: tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele”, a dezvăluit Silviu Prigoană, invitat în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D.

Silviu Prigoană este un om de afaceri și fost politician din România. S-a născut în Gherla, la Cluj, pe 22 decembrie 1963. Afaceristul este acționar principal la Rosal Grup și a fost deputat de București în perioada 2008-2012, din partea PD-L. Este, de asemenea, fondatorul postului de televiziune Realitatea TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net