Adriana Bahmuțeanu a recunoscut totul! Cât de violent a fost Silviu Prigoană

Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu a oferit detalii noi despre relația tumultoasă pe care a avut-o cu Silviu Prigoană. La zece de la momentul în care a negat că ar fi fost bătută cu pliciul, vedeta și-a schimbat povestea în timpul unei apariții la TV.

image

După ce Silviu Prigoană a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a venit acum rândul Adrianei Bahmuțeanu să răspundă tirului de întrebări legate de relația lor plină de incidente.

Acum opt ani, cei au doi au pus capăt unei povești tumultoase, plină de scandaluri și momente tensionate. Au circulat multe zvonuri în acea perioadă. După mulți ani, vedeta de televiziune recunoaște acum că violența nu a lipsit din relația pe care a avut-o cu fostul soț.

Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu Silviu Prigoană: „Ne băteam parte în parte”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost căsătoriți de cinci ori. Scandalurile cu fostul soț i-au adus multă notorietate vedetei de televiziune. Cât de violentă a fost această relație?Ei bine, în timpul celui mai recent episod al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Bahmuțeanu a vorbit despre incidentele care au existat în cuplu.

„M-a bătut cu pliciul, recunosc, dar l-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte!”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Întreaga emisiunea va fi difuzată duminică seară, atunci când telespectatorii vor afla și mai multe detalii despre acest incident, dar și despre alte episoade picante din viața vedetei.

Iată câteva din întrebările la care va trebui să răspundă Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai: „Ce sânge vă curge prin vene?”, „V-ați iubit cu Viorel Lis?”, „De câte ori vi s-a pus pistolul la tâmplă?”, „Ce v-a făcut celebra: televiziunea sau căsătoria cu un milionar?”, „De câte ori v-a prigonit Prigoană?”, „De câte ori ați umilit oamenii pentru rating?”, „Derapati voit sau întâmplător?”.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit de 5 ori

Adriana Bahmuțeanu și-a dorit mereu să devină jurnalist, însă și-a dobândit celebritatea prin emisiunile de televizune de tip tabloid și prin scandalurile cu fostul soț, Silviu Prigoană, cu care a fost căsătorită de cinci ori.

Fostul cuplu are împreună doi copii, Eduard și Maximus, cu care Adriana are o relație bună, chiar dacă aceștia locuiesc la tatăl lor. În 2022, Adriana Bahmuțeanu a început o nouă etapă din viața sa, atunci când s-a căsătorit cu George Steven, un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul lui Carmen Harra,   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net